Cauti o rochie de mireasa sau cununie, fiind gravida? Vezi aceste modele elegante si comode

Articol actualizat astăzi 15.10.2019 cu cele mai noi produse din piață.
119 vizitatori l-au catalogat cu
Viitoare mamică și viitoare mireasă, în scurt timp? Am selectat mai jos cele mai potrivite și superbe rochii de mireasă pentru gravide sau pentru cununia civilă, cu o croiala elegantă, moderna, comodă, din dantelă sau alte materiale fine - și albe, dar și pe alte culori pastelate.Rochiile scurte de mireasăgravide ni se par foarte potrivite pentru o petrecere restrânsă, fără multe pretenții, cu cei dragi din familie. Credem că sunt o alegere potrivite și pentru cununia civilă sau botez sau când simți că o rochie lungă e prea mult sau nu e genul tău.

Burtica o poți scoate în evidență și cu alte tipuri de rochii, cu bretele sau fără, pe umeri, cu decolteu sau fără, mai strâmte, mai lejere pe corp sau mai vaporoase. Sau poate chiar vrei să ascunzi burtica dacă tocmai ai născut.. cred că sunt ideale și pentru după naștere. Tu ce spui?

Materialul este fin, delicat, ca o poveste. Click pe modelul preferat de rochie de mireasă pentru gravide:
Toate aceste rochițe sunt special croite pentru cele nouă luni de sarcină. Croiul este unul care îmbină stilul clasic cu cel contemporan, din materiale fine, comode, indiferent de sezon. Tăieturile avantajează orice siluetă - un aspect extrem de important. Materialele sunt diafane, divine, romantice și extrem de prețioase. Noua ne plac mult cele cu dantele!
Poți alege rochii decorate cu dantelă, din bumbac, rochii din satin în care te vei simți ca într-un basm! Sigur o vei gasi pe cea mai perfecta!

Rochiile de mireasă sau de cununie pentru gravide sunt super dragute atât pe o lungime maxi, cât și medie, totul ține de gusturile tale.Toate rochiile sunt realizate în Marea Britanie. Ca o recunoaștere incontestabilă a frumuseții și a calității acestor diafane produse, rochiile de mai sus au primit de două ori premiul Casei Regale a Marii Britanii pentru inovare și dezvoltare durabilă.


Te rugăm să dai un rating recomandărilor văzute până acum în această secțiune.

Poți da mai departe acest articol dacă ți-a fost de folos.
RECOMANDĂRI DE CADOURI ȘI PE BLOG
Cadouri deosebite pentru adolescente de 18 de ani, la majoratul lor
Cadouri deosebite pentru adolescente de 18 de ani, la majoratul lor

Majoratul este prima cea mai importantă etapă prin care tinerii trec, pentru fete marcând tranziția în feminitate. Pe lângă organizarea unei petrece...

citește
Cadouri deosebite pentru adolescente de 16 de ani
Cadouri deosebite pentru adolescente de 16 de ani

"Ești în pană de idei? Nu știi ce să cumperi cadou unei fete, domnișoare, la împlinirea vârstei de 16 ani? Vezi sugestiile noastre, cadouri &i...

citește
Cadouri pentru un tanar adolescent, la majorat
Cadouri pentru un tanar adolescent, la majorat

Au început majoratele, iar ideile de cadouri sunt invers proporționale cu invitațiile lunare! Ce ai putea să îi cumperi unui adolescent care nu spune nicio...

citește
Află printre primii cele mai cool idei de cadouri
Vei primi un singur email pe săptămână de la care te poți dezabona oricând.