CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Cauți O Rochie De Mireasă Sau Cununie, Fiind Gravidă?

Actualizat: 18 March, 2024 | Rating:

🎁 Cauți rochie de mireasă sau cununie, fiind o graviduță minunată? Descoperă ideile noastre și alege o rochie potrivită pentru tine, originală si atrăgătoare.

Cauți o rochie de mireasă sau cununie, fiind gravidă?

Viitoare mamică și viitoare mireasă, în scurt timp? Am selectat mai jos cele mai potrivite și superbe rochii de mireasă pentru gravide sau pentru cununia civilă, cu o croiala elegantă, moderna, comodă, din dantelă sau alte materiale fine - și albe, dar și pe alte culori pastelate. Rochiile scurte de mireasă gravide ni se par foarte potrivite pentru o petrecere restrânsă, fără multe pretenții, cu cei dragi din familie. Credem că sunt o alegere potrivite și pentru cununia civilă sau botez sau când simți că o rochie lungă e prea mult sau nu e genul tău. 

Burtica o poți scoate în evidență și cu alte tipuri de rochii, cu bretele sau fără, pe umeri, cu decolteu sau fără, mai strâmte, mai lejere pe corp sau mai vaporoase. Sau poate chiar vrei să ascunzi burtica dacă tocmai ai născut.. cred că sunt ideale și pentru după naștere. Tu ce spui?

Materialul este fin, delicat, ca o poveste. Click pe modelul preferat de rochie de mireasă pentru gravide:

Toate aceste rochițe sunt special croite pentru cele nouă luni de sarcină. Croiul este unul care îmbină stilul clasic cu cel contemporan, din materiale fine, comode, indiferent de sezon. Tăieturile avantajează orice siluetă - un aspect extrem de important. Materialele sunt diafane, divine, romantice și extrem de prețioase. Noua ne plac mult cele cu dantele!
Poți alege rochii decorate cu dantelă, din bumbac, rochii din satin în care te vei simți ca într-un basm! Sigur o vei gasi pe cea mai perfecta! 

Rochiile de mireasă sau de cununie pentru gravide sunt super dragute atât pe o lungime maxi, cât și medie, totul ține de gusturile tale. Toate rochiile sunt realizate în Marea Britanie. Ca o recunoaștere incontestabilă a frumuseții și a calității acestor diafane produse, rochiile de mai sus au primit de două ori premiul Casei Regale a Marii Britanii pentru inovare și dezvoltare durabilă.