CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Rochii De Nașă în Tendințe

Actualizat: 18 March, 2024 | Rating:

🎁 Vrei să vezi cele mai noi Rochii de nașă în tendințe? Avem o gamă largă de rochii de nașă pentru tine, trebuie doar să alegi ce îți place mai mult. Vino pe site!

Rochii de nașă în tendințe

Ai acceptat să fii nașa de cununie a uneia dintre cele mai bune prietene, iar ținuta pe care o vei purta trebuie să se ridice la așteptările evenimentului, dar să se asorteze și cu costumul soțului tău! Te ajutăm să alegi cel mai potrivit model în acord cu proporțiile corecte, dar și pentru ca întregul aspect conturat să fie modern, în tendințe.

Sfaturi utile pentru o ținută impecabilă de nașă:
- Uită de modelele de rochii pe care le ai de câțiva ani în garderobă! Majoritatea nu se mai poartă, iar efectul creat în momentul purtării este tern și depășit;
- Verifică cele mai în vogă culori și orientează-te spre o rochie în culoarea care te complimentează;
- Echilibrează ținuta prin adăugarea accesoriilor potrivite și asortează corespunzător pantofii cu rochia;
- Pentru a fi un cuplu plăcut alături de partenerul tău, alegeți împreună o culoare care să nu facă notă discrepantă cu rochia ta pentru costumul masculin. Adaugă clasicului costum negru o cravată sau un papion care să funcționeze cu nuanța purtată de tine, iar rezultatul va fi unul de bun gust.







Ce modele de rochii de nașă se poartă în 2018?
Tendințele se modifică de la an la an în materie de rochii de ocazie, astfel încât achizițiile trebuie făcute în mod inteligent. Investește în rochii confecționate din materiale fine și inserții delicate, care se apropie cât mai tare de stilul clasic abordat în cadrul evenimentelor și celebrărilor de tipul nuntă, botez, aniversări.
- Rochia lungă rămâne în continuare un model potrivit pentru nunți Diversitatea rochiilor lungi disponibile în magazinele online îți va permite să o alegi pe cea cu decupajele care te avantajează: cu decolteu adânc sau cu spatele gol, cu un croi care urmărește linia corpului sau cu partea de jos în valuri, cu mâneci lungi sau scurte sau fără mâneci.








- Culori care se regăsesc în colecțiile de rochii în 2018 De regulă, rochiile de ocazie create într-un anumit sezon respectă tonurile setate de marile case de modă ca fiind cele mai recomandate. Anul acesta, rochiile roșii îți mențin locul în topul creațiilor vestimentare elegante, iar tu poți alege nuanța care ți se potrivește. Nuanțele pastelate se regăsesc și anul acesta în colecțiile de rochii de ocazie, fie că este vorba de țesături delicate sau materiale care asigură structură ținutei;
- Transparența rochiilor elegante.
O altă tendință puternică a anului 2018, care se integrează perfect în decorul de nuntă, este transparența materialelor utilizate, rochiile cu inserții de dantelă și voal conturând o prezență diafană. 







În calitate de nasa eşti responsabilă de imaginea cu care îţi faci apariţia la nuntă. Cu alte cuvinte, este de preferat să investeşti într-o rochie nouă, de calitate, pentru un astfel de eveniment. Peste câţiva ani, fotografiile vor spune de la sine cât de mult a meritat efortul şi ce impact a avut ţinuta ta, atât asupra invitaţilor, cât mai ales a mirilor.

 Daca ti se pare greu spre imposibil de gasit in magazinele cu rochii de ocazie cea care ti se potriveste ca nasa de cununie, atunci apeleaza la magazinele online.