CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Costume De Baie Cu Efect Modelator, întregi

Actualizat: 28 March, 2024 | Rating:

🎁 Câțiva centimetri în minus, o talie accentuată și proporții perfecte - astfel de minuni pot realiza costumele de baie modelatoare dintr-o singură bucată.

Costume de baie cu efect modelator, întregi

Găsirea costumului de baie perfect reprezintă pentru orice femeie una dintre cele mai "solicitante" sarcini de pe lista de cumpărături pentru vară (si nu numai): unele modele sunt frumoase, dar nu sunt în culorile preferate, alte modele au imprimeul sau culoare preferată, dar nu este avantajos modelul. Poți alege însă un model de costum de baie întreg care are și avantajul de a modela armonios corpul, exact în zonele problematice.

Costume de baie cu efect modelator - flexibilitate și confort
Costumele de baie întregi au revenit în ultimii ani în atenția creatorilor de astfel de lenjerie, fiind preferate de femeile care practica constant înotul, de cele care vor să mascheze zona abdomenului, însă aceste modele vor avea întotdeauna o notă feminină și extrem de rafinată. Și pentru că fiecare an aduce noi creații inedite pentru a ne simți cât mai bine în pielea noastră la plajă, soluția este alegerea unui costum de baie cu efect modelator.

Costume de baie modelatoare pe negru. Click pe modelul preferat pentru detalii si preturi:

Avantajele sunt multiple, iar modelele sunt deosebite: Vezi sfaturile noastre!
Costumele de baie modelatoare sunt confecționate din materiale speciale, într-un croi conceput pentru a aplatiza zona abdomenului. Efectul de abdomen plat este garantat de cusăturile și metodele de confecționare aplicate, dar și întăriturilor de materiale aplicate pe interior.
                                     
- Alege cu atenție mărimea, ținând cont mai ales mărimea bustului. Cele mai calitative costume de baie modelatoare sunt prevăzute cu elastic de susținere și cupe căptușite pentru armonizarea trupului.
- Optează pentru culoarea preferată, dar aplică și un mic truc: alege un costum care are partea de jos într-o nuanță închisă (negru, bleumarin, gri, vișiniu, verde smarald) și partea superioară într-o culoare îndrăzneață, multicoloră sau cu un imprimeu (animal print, floral, geometric).
- Selectează întotdeauna modelul care te avantajeaza cel mai mult și alege un model căptușit la interior și drapaje așezate strategic pentru mascare kilogramelor depuse în zonele dificile, pentru subțierea vizibilă a taliei și aplatizarea abdomenului.

Gasesti mereu reduceri si modele noi de costume de baie cu efect modelator pe eMAG, Astratex, FashionDays sau Wildfashion. Alege sa cumperi rochia alba pentru plaja mult dorita online, cu transport rapid si mai ieftine.
Spre deosebire de costumele de baie întregi clasice, costumele de baie cu efect modelator conferă fermitate și flexibilitate trupului, pentru a te putea simți excelent în zilele petrecute la plajă în timpul verii sau la bazin, în perioada mai rece a anului. Câţiva centimetri mai în minus, talie accentuată, tu mai feminina şi proporţii fix cum ne dorim - astfel de minuni pot face costumele de baie modelatoare, intregi. Cusăturile foarte bine gandite şi modelele mulate te vor face să uiţi de imperfecţiunile siluetei şi sa te bucuri doar de relaxare si oamenii dragi de alaturi. 

Alege sa cumperi un costum de baie modelator colorat, online, avand mai mult timp pentru tine, relaxare: