CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Must Have: Fustă Plisată Gri Metalizată, Neagră, Roșie, Toate Culorile

Actualizat: 27 March, 2024 | Rating:

🎁 MUST HAVE: Fustă plisată gri metalizată, neagră, roșie, toate culorile. Moda se schimbă zilnic, dar stilul rămâne. Vrei o fustă elegantă? Alege fusta plisată

MUST HAVE: Fustă plisată gri metalizată, neagră, roșie, toate culorile

Fustele plisate, un must have in 2016 si probabil si in 2017. Cele mai chic modele pe care le gasesti acum in magazine si online, pe gri metalizat, negre, rosii, roz, toate elegante, comode si le-am gasit si ieftine. Fuste plisate trei sferturi, scurte sau lungi? Orice fashionista care se respecta trebuie sa aiba in garderoba ei o astfel de fusta plisata. Merge purtata intr-o multime de situatii: la petreceri, in club, unele pastelate chiar si in oras la cursuri, la birou sau chiar si la o plimbare prin parc.
Iata cateva modele pe care le gasesti acum in magazine sau online:

Fustele plisate trei sferturi sunt perfecte, pentru a crea o tinuta sofisticata si plina de glamour. Care sunt modelele la moda in acest sezon? Noua ne plac cele trei sferturi, recunoastem, insa toate modelele care au pliuri delicate si o structura lejera sunt bune in functie de ocazia purtarii. Pana la urma nu conteaza asa mult lungimea fustei, nici culoarea sau materialul, asa ca puteti purta fusta plisata care va place cel mai mult.

Fuste plisate trei sferturi. Descopera eleganta si rafinamentul! Click pe fiecare model.

Pe scurt, alegerea iti apartine in totalitate! Impartim cu voi in acest articol care sunt cele mai frumoase fuste ale momentului - unele in culori mai puternice - cum sunt cele gri metalizate, albastre, negre, rosii, altele pastelate pentru un sezon mai calduros.

Fuste plisate scurte. Croiurile lejere care avantajeaza fiecare tip de silueta. Click & Shop

Peste tot in online am observat ca fusta plisata in nuante metalizate este la mare cautare. Totusi, cand alegi fusta plisata e indicat sa tii totusi cont de evenimentul la care o vei purta, de lungimea care o doresti in functie de incaltaminte, ce vei purta si in partea de sus, culoarea, tesatura, geanta potrivita. O fusta plisata este potrivita si pentru o tinuta usor informala si pentru un outfit  elegant.

Ce parere ai despre aceste fuste plisate lungi? Te-ai gandit deja cum le vei asorta? Ce bluza vei alege, ce pantofi si ce geanta? Iti plac mult, nu-i asa? Le poti achizitiona rapid online pentru ca majoritatea sunt in stoc limitat, sunt foarte cautate si sigur se vor purta si in urmatorul sezon. Iti recomand sa le faci loc in garderoba cat mai rapid.

Iti propunem sa investesti in fuste mini sau midi pentru un look impecabil. Pe de alta parte, fustele lungi arata extraordinar in combinatie cu pulovere supradimensionate, sandale sau botine chic. Ramai o inspiratie in randul prietenelor tale! 
 

fuste-plisate-online

Le putem accesoriza cu balerini, sandale, botine cu tocul gros sau chiar unele fara toc. Stilistii si fashionistele le adora si le poarta indiferent de vremea de afara. Cand e frig le puteti accesoriza cu o geaca de piele sau un sacou. Modelele drepte mini sau midi (cele trei sferturi) se potrivesc oricarei siluete.