CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Rochii Mărimi Mari Xxl Negre, De Ocazie - Forme Voluptuoase în ținute Alese

Actualizat: 28 March, 2024 | Rating:

🎁 Cu o ținută bine aleasă și o atitudine pe măsură, poți fi chiar regina balului într-o rochie mărime mare, XXL! Le-am selectat pe cele în tendințe, negre, lungi & trei sferturi, câteva colorate

Rochii mărimi mari Xxl negre, de ocazie - forme voluptuoase în ținute alese

Si ce daca nu te incadrezi in celebrul standard 90-60-90? Cu o tinuta bine aleasa si o atitudine pe masura, poti fi chiar si regina balului. Arunca din dulapuri hainele care nu te avantajeaza si fa loc celor care iti vor pune feminitatea in valoare! Astazi iti vom prezenta cateva rochii XXL de seara absolut superbe!

Rochii XXL pentru ocazii speciale

La petrecerea firmei sau la un cocktail e bine sa imbraci o rochie Diane XXL. Este midi, cu dantela la baza gatului si pe decolteu si scoate silueta in evidenta datorita jumatatii de curelusa din fata. Niciodata nu ai stiut in ce sa te imbraci de Revelion? Noi am opta pentru o rochie Alessia. E lunga, facuta din voal de matase negru si acopera absolut orice imperfectiune a corpului. In plus, are un decolteu extrem de seducator. Tot pentru ocazii precum petrecerea de Revelion este potrivita si o rochie Sonia XXL. Aceasta subtiaza talia, evidentiaza bustul si te face sa pari putin mai inalta.

Cele mai deosebite Rochii mărimi mari XXL negre și lungi, de ocazie

Rochiile lungi și negre în mărimi mari XXL sunt cele mai apreciate când vine vorba de o ținută elegantă pentru a merge la o nuntă sau un botez. Este exact acea little black dress indispensabila! Vrei sa te simti in largul tau pe ringul de dans? Nu-ti plac rochiile mulate? Imbraca atunci o rochie XXL neagră din voal, lungă și comodă. Găsești modele de rochii XXL și cu umerii goi, cu tot felul de accesorii, broderii, nasturi aurii, crăpătură pe un picior. 

Cele mai frumoase rochii XXL negre și scurte, pana la genunchi, de ocazii

Cauți o rochie elegantă în măsură mare, pe negru și până la genunchi? Am selectat câteva modele de rochii XXL în tendințe actuale, din materiale fine, comode, elegante, pentru ocazii speciale. Rochițele până la genunchi se evidențiază prin croiul evazat sau drept, în A, unele pot fi destul de decoltate, altele accesorizate cu tot felul de curele, broșe, flori sau alte accesorii pentru a le face să iasă în evidență și de a arăta și foarte bine pe corp. De regulă, rochiile negre XXL până la genunchi pot fi confecționate dintr-o varietate de materiale, cum ar fi bumbacul, mătasea sau dantela. Alege un material de calitate, pentru a nu transpira și pentru a arăta impecabil toată seara evenimentului. 

Cele mai deosebite rochii mărimi mari XXL colorate și de ocazie

Urăști negrul? Nu-i nimic! Special pentru tine recomandăm rochiile în mărimi mari, XXL, pe albastru, visiniu sau bleumarin, majoritatea cât mai colorate și înflorate. Există multe opțiuni online disponibile pentru a te ajuta să te simțiți confortabil și încrezătoare. Unele dintre cele mai populare culori pentru rochii de ocazie XXL sunt roșu, mov, albastru sau verde, dar există o mulțime de alte opțiuni disponibile, cum ar fi tonuri pastelate sau culori mai îndrăznețe, precum portocaliu sau galben.

Când căuți o rochie de ocazie în mărimi mari este important să cauți o rochie potrivită pentru tipului tău de corp, ceva avantajos. poate vrei să evidențiezi talia sau să subliniezi silueta, cert e că ai de unde alege. dacă îți place să dansezi, atunci alege o rochie colorată și vaporoasă, care să se învârte suficient cât să te super distrezi.