CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Alege Să Faci Cadou Un Bun Aspirator Nazal Pentru Bebe

Actualizat: 26 April, 2024 | Rating:

🎁 Curățarea nasului bebelușului reprezintă o necesitate, uneori fiind nevoie de îndepărtarea secrețiile nazale încă din primele zile. Vezi sfaturile de achizitie Aspirator nazal online:

Alege să faci cadou un bun aspirator nazal pentru bebe

Curățarea nasului bebelușului reprezintă o necesitate, uneori fiind nevoie de îndepărtarea secrețiile nazale încă din primele zile. Astfel, aspiratorul nazal trebuie să fie pe lista lucrurilor de achiziționat încă dinainte ca bebelușul să se nască.

Dacă urmează să mergi la o petrecere de Baby Shower sau pur și simplu, vrei să îi dăruiești ceva util unei prietene, colege, rude, care te-a anunțat că este însărcinată, ia în considerare achiziționarea unui aspirator nazal.

De ce să ții cont când alegi să dăruiești un aspirator nazal?

Multe dintre lucrurile achiziționate pentru bebeluș, în special jucării, îmbrăcăminte și încălțăminte, nu vor fi folosite de părinți în primele luni de viață. De aceea, orientează-te mai degrabă către aparatură și articole practice, care le vor fi părinților și bebelușului de un real folos. - Tipul aspiratorului nazal Există aspiratoare nazale special concepute pentru a putea fi utilizate pentru bebelușii cu vârste între 0-6 luni. Aceste modele sunt realizate din materiale optime și dimensiunile optime pentru nasul sensibil al unui bebeluș, curățându-se foarte ușor.

Există și modele de aspiratoare nazale pentru copii mai mari, dar și aspiratoare prevăzute cu mai multe capete cu design ergonomic, pentru diferite vârste - vei găsi toate detaliile menționate în descrierea produselor. Alege dintre modelele cât mai simplu de utilizat - momentul curățării nasului trebuie să fie simplu pentru părinte, care va trebui să acorde atenție maximă bebelușului.

Aspiratoarele pot fi manuale sau electrice - cele electrice sunt operate prin simpla apăsare a unui buton, în timp ce aspiratoarele nazale manuale funcționează prin apăsarea unei pompițe. În mod evident, pentru cele manuale este nevoie de mai mult timp pentru a învăța utilizare corectă, implicând și un efort mai mare pentru curățarea nărilor.
- Facilitatea curățării Cu cât este mai simplu de curățat, cu atât este evitat riscul de infecție. Se impune curățarea după fiecare utilizare, așa că aspiratorul trebuie să fie realizat din materiale de calitate, ușor de curățat și dezinfectat, pentru utilizări viitoare sigure pentru bebeluș.
- Zgomot La fel ca și în cazul altor aparate utilizate pentru igiena și sănătatea copiilor, un aspirator nazul trebuie să fie silențios. În momentul în care are o congestie nazală, copilul este deja agitat, așa întreg procedeul de curățare îl poate agita și mai tare.

Aspiratoarele pentru copii sunt folosite pentru a extrage secretia din nas, de care nu pot scapa. Vezi recomandarile:

Prin urmare, investește într-un aspirator nazal care este silențios sau care este prevăzut cu câteva melodii liniștitoare.

Verifică, de asemenea, dacă aspiratorul nazal poate fi utilizat prin conectarea la aspiratorul utilizat pentru curățenie, precum și dacă este prevăzut cu recipient pentru colectarea secrețiilor, astfel încât să nu ajungă direct în sacul colector al aspiratorului folosit în locuință.