CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Cauți Pantofi Sau Sandale Albe Sau Bej, De Mireasă?

Actualizat: 18 March, 2024 | Rating:

🎁 Cauți pantofi sau sandale albe sau bej, de mireasă? Alege-i pe cei mai speciali. Pantofi de mireasă din piele naturală 100%. Intră acum și descoperă ofertele.

Cauți pantofi sau sandale albe sau bej, de mireasă?

Sfaturi utile cum să alegi perechea perfectă! Nunta, cel mai importante eveniment din viața ta se apropie. Pregătirea nunții este foarte importantă și trebuie lucrat până la cel mai mic detaliu. Pe lânga alegerea rochiei de mireasă, pantofii reprezintă accesoriul care face diferența. Dar cum alegi perechea de pantofi perfectă, când ai la dispoziție o multitudine de modele de unde să alegi? Iată câțiva factori care trebuie luați în considerare la selectarea pantofilor de nuntă. Dilema tocuri înalte vs. fără tocuri.

Când vine vorba de pantofii de mireasă, confortul este cheia! Din păcate, de cele mai multe ori, cei mai frumosi pantofi nu sunt destul de confortabili pentru a dansa toată noaptea. Ce trebuie să faci? Evident, orice viitoare mireașă își dorește să poarte cei mai frumoși pantofi in ziua nunții. Dar ce anume alegi, pantofi cu tocuri înalte, moderate sau chiar fără tocuri? Și dacă vrei să-i porți doar pentru ceremonia de nuntă, dar nu toată recepția? Am toate răspunsurile. Dacă ceremonia se va desfășura undeva afară, pe o peluză de exemplu, sau, de ce nu, pe o plajă, tocurile înalte nu sunt recomandate. În acest caz, poți opta pentru platforme ortopedice care iți conferă prestanță și sunt mai confortabili.

Mireasă sau iubitoare de pantofi & sandale albe? Alege modele minunate de aici:

Dacă recepția este în interior, după ceremonie și fotografii, poți trece la o pereche de pantofi mai confortabili, cu tocuri moderate sau de ce nu, chiar balerini. Trucul este să te asiguri că rochia de nuntă are lungimea potrivită pentru orice pantofi pe care te decizi să îi porți pentru un astfel de eveniment. Nimic nu arată mai rău pentru o mireasă, decât o rochie prea lungă, de care se impiedică în drum spre altar.

Inspiră-te din noile modele de pantofi de mireasa de mai jos, cu toc inalt: 

Alege sa-i cumperi online, gasesti zilnic reduceri de pantofi albi de pe eMAG, FashionDays, Answear, Benvenuti, Otter, Starshiners, Modlet, Depurtat, Kalapod   sau DyFashion avand transport gratuit si drept de retur.
Fii originală, transformă pantofii într-o pată de culoare Pentru un look desăvârșit poți adăuga o notă de culoare ținutei tale. O modalitate foarte bună de a face acest lucru este de a încorpora culoarea prin intermediul pantofilor! Multe mirese folosesc pantofii de mireasa ca o modalitate de a avea "ceva albastru". Pentru un efect vizual deosebit, poti asorta culoarea pantofilor cu rochia de mireasă și cu rochiile domnișoarelor de onoare.

Alege pantofii de nunta și în funcție de stilul rochiei de mireasă. 

Simplitatea este soluția! Indiferent de ce model de rochie de mireasă alegi, păstrează întotdeauna în minte că simplitatea denotă eleganță. Ca urmare, dacă ai deja o rochie strălucitoare, cu multe aplicații din paiete, mărgele sau cristale atunci cei mai potriviți sunt pantofii simpli, clasici, albi sau în culori delicate precum cream, ivory, nuanţe de alb vanilat, nude auriu, cu tente de bronz. Pantofii mai încărcati, cu broderii de perle, aplicații Swarovski, dantelă se pot asorta cu rochiile de mireasă simple din tul sau satin. Daca ai o rochie de mireasă sirenă din dantelă sau cu trenă lungă, vei avea nevoie o pereche de pantofi cu un toc mai lat, dar fara prea multe aplicatii. Pantofii stiletto (cu toc cui) sunt superbi, dar la o rochie sirenă din dantelă, tocul subțire se poate agăța în trenă.

Alege o pereche de pantofi tip pumps sau platformă pentru ca tocul mai lat îți oferă stabilitate și comoditate, dar si eleganță. În schimb, dacă ești non-conformistă și alegi să porți o rochie de mireasă scurtă, atunci ai avantajul că poți să alegi dintr-o gamă mai largă de pantofi, deoarece stilul rochiei se poate asorta ușor cu orice pantofi. Am selectat pentru tine cateva modele de pantofi model pupms si stiletto, in tendințe anul acesta:

Cine spune că tocurile albe sunt dedicate mireselor?! Uită-te la această super-selecție, click:


.