Poate cel mai frumos moment din decembrie este cel în care decorezi casa, indiferent că preferi să împodobești mai subtil, doar bradul și holul de la intrare sau alegi să decorezi fiecare cameră cu minim o decorațiuni.

Ce fel de decorațiuni poți alege pentru a te încadra într-un buget limitat? Decembrie este doar luna pregătirilor festive, fapt care înseamnă alcătuirea unui buget pentru fiecare categorie de cumpărături: cadouri, ținutele festive, cina de celebrare și decorațiunile pentru Crăciun.

Click pe decaratiunile preferate de Craciun pentru mai multe detalii si preturi:

Lenjerie Craciun Zen Art Deco, bumbac 10
Detalii
Lampa de Veghe LED Stea
Detalii
Decor Craciun XMAS cu LED
Detalii
Lenjerie de pat pufoasa cocolino cu Mos
DetaliiSet de 4 huse scaun pentru Craciun
Detalii
Decoratiune Mos Craciun pentru sticle
Detalii
Lenjerie Craciun Zen Art Deco
Detalii
Ochelari Holly HoHo rosii, Craciun
DetaliiIată câteva idei de decor, pentru a limita achizițiile extra de decorațiuni:
- Alege să decorezi cu coronițe frumos decorate, asortate echilibrat cu roșul decorațiunilor și verdele bradului. Coronița de Crăciun este un simbol consacrat pentru această perioadă - o poți așeza clasic, pe ușa de la intrare sau în centrul mesei festive cu o lumânare parfumată în mijloc.
- Selectează câteva figurine tematice din ceramică: îngerași îmbrăcați festiv, reni, Moș Crăciun, oameni de zăpadă. Efectul creat de figurinele așezate frumos în punctele cheie din casa ta este unul unic: fie că le vei așeza sub brad sau pe mobilă, alături de alte decorațiuni și lumânări parfumate, acestea sunt o investiție pe termen lung;
- Căni și veselă cu desene specifice Crăciunului: nu uita de căni și vesela de sezon, care completează frumos decorul general al casei.
- Poți cumpăra și textile cu imprimeu de Crăciun: set fața de masă și șervete pentru invitații la masă, care pot fi simple - roșii sau verzi, sau pot ilustra un decor fin de Crăciun. De asemenea, poți alege fețe de pernă și pături pufoase, care să îmbie la povești de seri de iarnă prelungite.

Lenjerie de pat dubla 4 piese Model Crac
Detalii
Decoratiune Craciun fericit
Detalii
Farfurie Craciun 7 Ø 23 cm
Detalii
Decoratiune Craciun Kaemingk, tiribomba,
DetaliiPatura pufoasa Kring Fluffy, 200x220 cm,
Detalii
Pachet PROMOTIONAL Brad Artificial Verde
Detalii
Lenjerie Craciun Zen Art Deco /-/ Globur
Detalii
Marie Luise Vis de Craciun Set cafea 20
Detalii


Crăciun minimalist - cum poți decora casa în stilul minimalist? Click & Shop Online:

De câțiva ani, magazinele specializate ne oferă variante diverse pentru crearea decorului minimalist de Crăciun. Nici nu va fi greu să creezi un decor minimalist, dar colorat: alege decorațiuni din materiale naturale: decorațiuni pentru brad din lemn, din fetru și alte materiale naturale. Globurile din sticlă sunt și ele potrivite pentru crearea decorurilor minimaliste, regula principală de care trebuie să ții cont este să păstrezi linia cromatică echilibrată.

Lenjerie Craciun Zen Art Deco
Detalii
Fata de masa pentru petrecere Craciun -
Detalii
Felicitare din lemn cu brad 3D pentru Cr
Detalii
Perna decorativa craciun 30x30 cm
DetaliiFață de masă cu globuri Craciun 155x2
Detalii
Farfurie Kaemingk de Craciun, din dolomi
Detalii
Decoratiune de Craciun, Kaemingk, model
Detalii
Photobooth de Craciun
Detalii

Decorațiuni minimaliste, ornamente și ceramică de Crăciun. Click pe cele preferate & Cumpara Online:

Sa nu uitam cum Crăciunul este sărbătoarea care adună laolaltă întreaga familie in jurul mesei și care ne reamintește cât de important este să le spunem celor dragi că îi iubim. Ornamentele de Crăciun sunt piesele de rezistență ale acestei luni, de aceea trebuie să te asiguri că se regăsesc în decorul casei tale.​Pentru a te bucura de cea mai frumoasă, mai iubită și așteptată sărbătoare,ti-am selectat aceste decoratiuni pentru a le darui cadou celor dragi: lenjerii de pat cu tematica de Craciun, figurine, caruseluri muzicale, globuri, ghirlande, textile pentru masa de Crăciun, borcane de dulciuri, vesela, ornamente, perne decorative, cutii de cadouri și obiecte din ceramică.

Perna decorativa Craciun de lux, bri
Detalii
Decoratiuni Craciun 3D
Detalii
Servetele de masa pentru Craciun - 33 x
Detalii
Pernă Craciun roșie Patineur Rouge 40x
DetaliiPătură roșie Moș Crăciun Jinglebell
Detalii
Decorațiune de Crăciun Noelle
Detalii
Decorațiune de Crăciun Gabrielle
Detalii
Pernă decorativă Crăciun Gaspar
Detalii

Poți da mai departe acest articol dacă ți-a fost de folos.

Magazine recomandate


Felicitari pentru ca ne ajutati in alegerea cadourilor! Inainte stateam o zi intreaga sa ma gandesc oare ce cadou sa cumpar, iar de cand v-am descoperit imi ia maxim 2 minute si fac si comanda online. Good job, echipa CadoLand! Cadouri alese perfect!

Mihaela Popa

Pe CadoLand nu am intalnit doar cadouri bine alese (in functie de pasiuni, varsta si multe alte criterii ajutatoare), ci si o echipa mereu saritoare cu sfaturi despre cadourile ce urma sa le achizitionez online. Am apreciat acest ajutor! Felicitari pentru profesionalism!

Gabi M.

Felicitari pentru ceea ce faceti, pentru cadourile perfect alese si multumesc pentru interactiunea deosebita! CadoLand mi-a oferit inspiratia si suportul de care am avut nevoie in multe situatii urgente. Va multumesc!

Oana P.