CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Perne Pentru Bebeluși, împotriva Refluxului

Actualizat: 18 March, 2024 | Rating:

🎁 Ai nevoie de Perne pentru bebeluși, împotriva refluxului? Avem noi mai multe tipuri de perne din care să alegi. Hai pe site și alege-ți una pentru cel mic!

Perne pentru bebeluși, împotriva refluxului

Orice mămică işi doreşte tot ce este mai bun pentru copilul ei. Poate suna clişeic, dar este cât se poate de adevărat. Încă din primele ore de viaţă, cei mici au nevoie de toată atenţia părinţilor. Este important să se aibă în vedere detalii importante precum alimentaţia, somnul şi mediul cu care cei mici vor fi obişnuiţi. Aceste lucruri trebuie stabilite cât mai devreme, pentru că îi pot influenţa atât din punct de vedere fizic, cât şi psihic – dar desigur, acest lucru se va vedea în timp. Sunt câteva accesorii pe care orice părinte şi le trece pe lista de cumpărături, cu multe luni înainte de a veni pe lume bebeluşul. Toate aceste accesorii reprezintă doar o parte din ce el are nevoie în primele zile de viaţă. Astăzi nu îţi vom înşirui toate aceste obiecte necesare, însă vrem să te ajutăm cu ceva de care sigur vei uita sau la care nici măcar nu te-ai gândit că ţi-ar putea fi de folos sau sa poti oferi si cadou unei tinere mamici.

Pentru că ştim cât de greu este să devii mamă şi cât de dificile sunt în special primele săptămâni după naştere, venim în ajutorul tău cu aceste idei de perne pentru bebeluşi, împotriva refluxului. Fie că abia ai născut sau nu ştii ce cadou să-i faci prietenei tale - proaspătă mămică – te vei convinge singură de cât de practice şi de benefice sunt aceste perne. Pe lângă faptul că ajută la menţinerea unei poziţii corecte a coloanei şi totodată a capului copilului, cel mic nu va mai avea probleme cu sughiţul. Se va bucura de un somn liniştit şi sigur.

Poti lua in calcul aceste recomandari de perne bebelusi impotriva refluxului. Click pe fiecare pentru detalii si preturi:



Ce fac mai exact aceste perne? Avantaje: Ajută la reducerea refluxului mâncării şi la o digestie mai bună, astfel că, în timp ce doarme, cel mic nu se confruntă cu probleme la nivel respirator. Acestea fiind spuse, nu mai trebuie să te gândeşti decât la materialul din care sunt confecţionate, pentru că, în mod clar, şi acest aspect este foarte important. Noi îţi recomandăm să optezi pentru cele care au un conţinut mare de bumbac, pentru că acest material este non-alergenic şi permite pielii să respire. Oricine ştie că pielea bebeluşilor este mai sensibilă, de aceea este necesar imperios să se cunoască foarte bine orice material şi obiect cu care aceştia vor intra în contact. Altminteri, pot suferi de alergii sau alte afecţiuni mai complicate.

De asemenea, umplutura din poliuretan este perfectă tocmai pentru că nu este predispusă la astfel de reacţii adverse. Desigur, poţi aşeza pernele fie în pătuţul copilului, fie în orice alt loc – leagăn, maşină, cărucior sau patul matrimonial. Dimensiunile ar trebui să fie suficient de mari cât să nu-i ofere copilului posibilitatea de a-şi deplasa capul într-o zonă în care se poate răni. Spre exemplu, pentru un pătuţ obişnuit, special pentru copii, perna trebuie să ocupe tot spaţiul dintre lungimi.

Dacă până acum nu ştiai cu ce cadou ai putea să-ţi mai surprinzi prietenele sau colegele de la muncă, ia în calcul şi această posibilitate. Mai mult ca sigur vor fi surprinse într-un mod plăcut şi îţi vor mulţumi că ai pus pe primul plan bebeluşul lor. Deşi pernele acestea sunt menite să asigure un confort sporit celor mici şi să-i facă să se simtă cât mai bine, nu doar ei vor avea de câştigat de pe urma acestui cadou, ci şi mamele.


 

 O astfel de pernă specială pentru poziţionare menţine copilul în siguranţă, iar mişcările bruşte sunt evitate.
***
În urma unor studii desfăşurate în Marea Britanie, mai mulţi copii au fost aşezaţi în decursul a câtorva ore pe o pernă normală şi au fost supravegheaţi în tot acest timp de părinţii lor. Situaţia a fost repetată a doua zi, însă de data aceasta celor mici li s-a aşezat sub ei pernele speciale anti-reflux. În primul caz, copiii s-au trezit brusc din somn sau au adoptat o poziţie nefirească şi a fost nevoie de intervenţia mamelor. În cel de-a doilea caz, atitudinea părinţilor a fost mult mai degajată şi doar unu din 10 bebeluşi s-a trezit. Acum că ştii cât de important este un astfel de accesoriu, nu uita, data viitoare, să adaugi în coşul de cumpărături şi pernele pentru bebeluşi. Acestea se găsesc în diverse culori şi modele, în funcţie de preferinţele tale.