CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Rochii Domnișoare De Onoare, De Nuntă

Actualizat: 18 March, 2024 | Rating:

🎁 Ai nevoie de mai multe Rochii domnișoare de onoare, de nuntă? Avem noi 1001 de idei pentru cele mai excentrice gusturi. Nu te lăsăm să fii neinspirată

Rochii domnișoare de onoare, de nuntă

Descopera noua Colectie de rochii pentru domnisoarele de onoare si de nunta, in 2018! Modele unicate, in diferite culori (marsala, roz, crem, bleo, albastre, verzi sau rosii), lungimi si materiale (cu voal, paiete, dantela, matase, cu volane, umerii goi si mai bine le vei admira si cumpara online, de mai jos). Te poti bucura de aceste modele variate de rochii de ocazie, cu un design mai simplu sau mai sofisticat, spactaculos, de lungimi diferite, cu texturi pretioase, perfecte pentru a le purta la nunta celor mai buni prieteni!



Toate domnisoarele de onoare imbracate la fel - click pentru detalii, dar si culori diferite.  

Selectate cu atentie in functie de tipul de silueta si de contrastul dintre culoarea pielii, a ochilor si a parului, culorile si texturile rochiilor iti pot evidentia trasatarurile si iti pot conferi un aer sofisticat, stilat, elegant sau jucaus, conform imaginii pe care vrei sa o afisezi.

Domnisoarele de onoare au un rol destul de important in cadrul unei nunti sau cununii religioase
- pe langa faptul ca ele pregateasc petrecerea "burlacitei" si o ajuta pe viitoarea mireasa sa nu fuga in ziua nuntii :)
- aceastea trebuie sa ajute si cu pregatirile care la un moment dat o vor coplesi pe Cenusareasa.

Cele mai cautate sunt rochitele marsala - click pe fiecare pentru detalii si preturi

Marsala a fost aleasa si culoarea anului 2015 - Fie ca este purtata de una singura, fie in combinatie cu alte culori, marsala confera intotdeauna un look clasic. Exista o aura misterioasa reflectata in jurul sau, fiind, simultan, sobra si provocatoare. Stilata si, in acelasi timp, indrazneata, culoarea marsala emana incredere, feminitate si nu ai trece neobserbata purtand o rochie ca cea de sus.

Cand vine vorba despre rochiile domnisoarelor de onoare, de multe ori, mireasa se ocupa de acestea, de la culori, materiale, lungime, tot, chiar si plata lor. Daca sunt mai multe domnisoare de onoare, chiar mireasa trebuie sa ia decizia daca rochiile vor fi toate la fel, modele diferite in aceeasi culoare sau acelasi model de rochie, insa culori diferite.. in functie si de disponibilitatea fetelor, dar si de buget.

Desi am vazut mai multe modele de rochii pentru domnisoarele de onoare in nuante mai inchise (chiar si in negru), noi recomandam acele rochii cat mai colorate, fie ele si mini. Fie ca alegi modele moderne si senzuale, rochiile trebuie sa aiba cateva elemente care sa caracterizeze rochia ca fiind de ocazie: paiete, curele cu aplicatii, diamante, dantele sau fundite din saten.

Rochii placute la atingere, vaporoase, mov si roz, cu imprimeuri in tendinte

Femeile care vor avea onoarea sa fie ajutoarele unei Cenusarese mai moderne, ar trebui sa tina minte cateva aspecte: nu incerca sa o eclipsezi pe mireasa si te imbraca si tu in alb. :)  Pentru viitoarele domnisoare de onoare, creatorii au pregatit tot felul de rochii, de marimi diferite, texturi care mai de care si culori.  Desi cele lungi emana eleganta demna pentru o nunta, domnisoarele de onoare care prefera variante mai sexy... ai de unde alege.

Cu un umar sau poate cu corset in partea de sus, rochia domnisoarei de onoare trebuie sa fie in concordanta cu modelul miresei si cu tematica nuntii. Daca mireasa opteaza ca model de nunta pe cea a Ducesei Kate Middleton, asta inseamna ca rochia ta o sa fie din aceeasi gama cu rochia ei, deci cel mai probabil crem sau cat mai pastel. 

PS: Si ce daca nu te incadrezi in celebrul standard 90-60-90?

Cu o tinuta bine aleasa si o atitudine pe masura, poti fi chiar la inaltime. Iti recomandam si Rochiile XXL de seara  sau si  acestea, de zi.  Alege sa fii cea mai frumoasa! Si ce daca nu ai dimensiunile unui fotomodel? Cu o rochie potrivita, un machiaj discret si o privire senzuala, poti face o impresie buna oricui, dar mai ales tie inseti! Un singur lucru mai spun, pentru ca ziua nuntii sa fie la fel de magica si pentru domnisoara de onoare, nu lasa rochia sa te conduca pe tine, ci fii cat mai increzatoare orice ai purta.