O alternativă pentru un cadou aparte poate fi reprezentată chiar și de o sticlă de băutură fină, care va fi apreciată de un adevărat cunoscător al băuturilor care fac parte din gama de lux. Fie că este vorba despre un client fidel al companiei dumneavoastră sau de un prieten apropiat, o sticlă de șampanie de lux poate fi cu siguranță un cadou memorabil.

Caracteristicile șampaniilor care aparțin gamei de lux
Pentru cunoscători, băuturile de lux reprezintă un mix armonios alcătuit din gust, aspect și calitatea ingredientelor alese. Cu ce se deosebesc însă tipurile de șampanii de lux de cele care sunt doar comercializate sub această denumire? Șampania de lux vorbește despre un stil de viață aparte, reprezintă o alegere sofisticată, fiind produsă din struguri care provin de pe plantații de viță de vie evaluate periodic și care respectă standarde stricte de plantare, îngrijire și recoltare. Majoritatea mărcilor de prestigiu sunt produse numai din struguri Chardonnay și doar câteve sortimente sunt produse din struguri rosé.

Click pe sticla preferata de sampanie pentru mai multe detalii si preturi:

Sampanie Dom Perignon Power Trio set cad...
Detalii
Sampanie Eric Rodez, Pinot Noir 2004, 0....
Detalii
Cadou de Lux Note Florale...
Detalii
Sampanie Dom Perignon Vintage Brut Gif...
DetaliiPrețurile ridicate ale șampaniilor de lux se datorează faptului că sunt fabricate la un nivel superior dar si datorită modului de procesare al fructelor atent recoltate: fermentația este efectuată în etape diferite, pielița boabelor de struguri este tratată într-un ciclu specific.
Design-ul sticlelor este întotdeauna special, iar marketing-ul este minimalist, ca în cazul oricărui produs de lux, care este vândut grație calității sale.

Sampanie Moet ...
Detalii
Sampanie si Pahare pentru Nasi...
Detalii
Sampanie PIPER-HEIDSIECK Millesime 2002 ...
Detalii
Sampanie JOSEPH PERRIER - Cuvee Royale R...
DetaliiSticlele de șampanie de lux pot fi dăruite unui bărbat care obișnuiește să savureze băuturile fine, dar pot fi un cadou potrivit pentru un cuplu proaspăt căsătorit, nașilor, pentru aniversarea căsniciei celor mai buni prieteni. O idee la fel de bună este să oferi o sticlă de șampanie scumpă la petrecerile de casă nouă. Achiziționarea acestor produse se poate face extrem de rapid, diversele sortimente fiind disponibile în catalogul online al magazinelor de specialitate și nu numai.

Opțiunea de achiziționare online și serviciul de livrare rapidă îți permite să oferi cadoul chiar și de la distanță, în cazul în care nu poți ajunge la petrecere sau pur și simplu vrei să surprinzi pe cineva cu acest cadou sofisticat.

Sampanie Moet & Chandon Brut Rose + Cuti...
Detalii
Sampanie Dom Perignon Cutie cadou...
Detalii
Sampanie Canard Duchene Grande Cuvee Cha...
Detalii
Sampanie PIPER-HEIDSIECK Rose Sauvage...
Detalii


Poate te mai interesează și:

Poți da mai departe acest articol dacă ți-a fost de folos.

Alte articole


Cadouri deosebite pentru fotbalisti - simbolice sau de lux?
Cadouri deosebite pentru fotbalisti - simbolice sau de lux?...

Atunci când ocupația anumitor amici este specifică, te poți lasă inspirat de acest lucru, pentru a alege cele mai bune c...

Cadouri pentru cei care au de toate - simbolice, funny sau de lux?
Cadouri pentru cei care au de toate - simbolice, funny sau d...

Oricare ar fi ocazia, îți dorești întotdeauna să oferi cel ma potrivit cadou: acesta trebuie să fie special, util ...

Cadouri deosebite pentru fini - simbolice sau de lux?
Cadouri deosebite pentru fini - simbolice sau de lux?...

La alegerea cadoului potrivit, va trebui să iei în considerare mai multe criterii esențiale, dar întotdeauna vei por...


Cadouri pentru parinti sau bunici - ajutoare in gradina sau curte
Cadouri pentru parinti sau bunici - ajutoare in gradina sau ...

Cei care locuiesc curte, indiferent că este vorba despre o grădină de dimensiuni medii sau mici, știu că au nevoie de mai mul...

Cadouri deosebite pentru Farmaciști - simbolice sau de lux
Cadouri deosebite pentru farmacisti - simbolice sau de lux...

În loc să ne simplifice alegerile, diversitatea și disponibilitatea articolelor din magazinele fizice și online ne pun un...

Cadouri deosebite pentru miri - de la prieteni, colegi de munca sau familie
Cadouri deosebite pentru miri - de la prieteni, colegi de mu...

Momentul în care două persoane anunță că au decis să se căsătorească este unul de bucurie pentru toți prietenii și...


Magazine recomandate


Felicitari pentru ca ne ajutati in alegerea cadourilor! Inainte stateam o zi intreaga sa ma gandesc oare ce cadou sa cumpar, iar de cand v-am descoperit imi ia maxim 2 minute si fac si comanda online. Good job, echipa CadoLand! Cadouri alese perfect!

Mihaela Popa

Pe CadoLand nu am intalnit doar cadouri bine alese (in functie de pasiuni, varsta si multe alte criterii ajutatoare), ci si o echipa mereu saritoare cu sfaturi despre cadourile ce urma sa le achizitionez online. Am apreciat acest ajutor! Felicitari pentru profesionalism!

Gabi M.

Felicitari pentru ceea ce faceti, pentru cadourile perfect alese si multumesc pentru interactiunea deosebita! CadoLand mi-a oferit inspiratia si suportul de care am avut nevoie in multe situatii urgente. Va multumesc!

Oana P.