CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Șampanii De Lux - Alege Un Cadou Memorabil

Actualizat: 18 March, 2024 | Rating:

🎁 Dorești să oferi un cadou memorabil și original? Descoperă șampaniile de lux, ce vor oferi bucurie, iar sărbătoriții se vor simți, cu adevărat, speciali.

Șampanii de lux - alege un cadou memorabil

O alternativă pentru un cadou aparte poate fi reprezentată chiar și de o sticlă de băutură fină, care va fi apreciată de un adevărat cunoscător al băuturilor care fac parte din gama de lux. Fie că este vorba despre un client fidel al companiei dumneavoastră sau de un prieten apropiat, o sticlă de șampanie de lux poate fi cu siguranță un cadou memorabil.

Caracteristicile șampaniilor care aparțin gamei de lux
Pentru cunoscători, băuturile de lux reprezintă un mix armonios alcătuit din gust, aspect și calitatea ingredientelor alese. Cu ce se deosebesc însă tipurile de șampanii de lux de cele care sunt doar comercializate sub această denumire? Șampania de lux vorbește despre un stil de viață aparte, reprezintă o alegere sofisticată, fiind produsă din struguri care provin de pe plantații de viță de vie evaluate periodic și care respectă standarde stricte de plantare, îngrijire și recoltare. Majoritatea mărcilor de prestigiu sunt produse numai din struguri Chardonnay și doar câteve sortimente sunt produse din struguri rosé.

Click pe sticla preferata de sampanie pentru mai multe detalii si preturi: 



Prețurile ridicate ale șampaniilor de lux se datorează faptului că sunt fabricate la un nivel superior dar si datorită modului de procesare al fructelor atent recoltate: fermentația este efectuată în etape diferite, pielița boabelor de struguri este tratată într-un ciclu specific.
Design-ul sticlelor este întotdeauna special, iar marketing-ul este minimalist, ca în cazul oricărui produs de lux, care este vândut grație calității sale.



Sticlele de șampanie de lux pot fi dăruite unui bărbat care obișnuiește să savureze băuturile fine, dar pot fi un cadou potrivit pentru un cuplu proaspăt căsătorit, nașilor, pentru aniversarea căsniciei celor mai buni prieteni. O idee la fel de bună este să oferi o sticlă de șampanie scumpă la petrecerile de casă nouă. Achiziționarea acestor produse se poate face extrem de rapid, diversele sortimente fiind disponibile în catalogul online al magazinelor de specialitate și nu numai.

Opțiunea de achiziționare online și serviciul de livrare rapidă îți permite să oferi cadoul chiar și de la distanță, în cazul în care nu poți ajunge la petrecere sau pur și simplu vrei să surprinzi pe cineva cu acest cadou sofisticat.