CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Trening De Catifea Pentru Femei - Must Have în Acest Sezon

Actualizat: 26 April, 2024 | Rating:

🎁 Treninguri femei din catifea din magazinele online. Vizualizează colecția actuală. Treninguri de damă moderne din catifea disponibile online la prețuri mici.

Trening de catifea pentru femei - must have în acest sezon

Când cauți ceva confortabil pentru a lucra de acasă, nu renunța la trening. Moda a fost martorul creșterii sportului în ultimul deceniu, dar acum este treningul care se bucură de lumina reflectoarelor. După ani de siluete strălucitoare, țesături futuriste și pantaloni scurți de ciclism dominând, îmbrăcămintea sport își revine la rădăcini.

De ce merita sa investesti intr-un trening de catifea, de stat in casa sau chiar si prin oras

Acest trening, în forma sa cea mai clasică, este ceea spre ce se îndreaptă acum stilul de modă. Dar, deși este un lucru ideal pentru a te relaxa acasă, ai încredere când spunem că vei dori să porți treningul tău în afara casei. Uită-te doar la vedetele îmbrăcate cu acest trening pe care îl asortează cu bijuterii cu diamante. Unele vedete preferă asocierea unui trening cu paltoane croite și cizme de luptă, în timp ce altora mai îndrăznețe le place să îmbrace un blazer peste treningul lor. În punctul acesta, nu îți mai rămâne decât să dai frâu liber imaginației și să îți găsești propriul stil.

Tendința mereu controversată de velour noughties a revenit din nou. În sfârșit, este acceptabil din punct de vedere social să fii văzută nu doar alergând la magazin în treningul tău în stil de catifea, ci și purtându-l ca un set la modă. Legendarul trening pentru femei a avut o reîmprospătare anticipată. În ciuda faptului că este un clasic în lumea velurului, alte mărci au testat domeniul treningului. Cu toate acestea, nu numai mărcile mari au ținut pasul cu această reintroducere a anilor '00. Nu numai treningurile au fost supuse nebuniei de velur. Materialul este peste tot, de la bluze și tricouri până la paltoane și pantofi. Există chiar și o gamă care include o colecție de lenjerie de corp din catifea și costume de corp pentru a ne ține îmbrăcați în velur din cap până în picioare.

Poate te intereseaza si aceste seturi de trening pentru cupluri, imbracati la fel. Unele sunt chiar de catifea.

Unde poti purta un astfel de trening de catifea?

Stilul din două piese care a ajutat la definirea aspectului primelor lucruri experimentează o renaștere datorită vedetelor nostalgice și admiratorilor Gen Z prea tineri pentru a fi încercat nebunia în perioada de glorie. Totuși, modalitatea de a purta velur azi este diferită față de acum două decenii, iar vedetele de modă au găsit noi modalități de a actualiza ideea.

În trecut, treningurile erau de obicei asortate cu pantofi confortabili. Uggs, adidași sau chiar Crocs. În zilele noastre, înclinația de a amesteca look-ul sportiv cu luxul, deschide ușa experimentării. Cizmele de culoare ardezie, cu vârfuri ascuțite, ar fi atrăgătoare, indiferent de ținută, dar în contrast cu velurul, s-au remarcat și mai mult. Cu pantaloni de catifea și adăugarea unei mini-genți cu imprimeu zebră cu siguranță vei atrage priviri.

Bluze din catifea, pentru zilele in care vrei sa fii ceva mai eleganta.. nu doar in trening:

Simple sau cu model/ strasuri/ scris? Ei bine, cum doresti, important e sa te simti cat mai super confortabil in aceste treninguri de catifea, indiferent ca iti propui sa stai in casa sau sa iesi la cumparaturi sau prin parcuri. Cele mai apreciate sunt cele cu gluga si cele cu fermoar. Alegerea iti apartine! :)