CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

20 Modele De Rochii Lungi Pentru Banchet, Nuntă, Botez Sau Cununie

Actualizat: 15 April, 2024 | Rating:

🎁 Avem pe site 20 modele de rochii lungi pentru banchet, nuntă, botez sau cununie. Te putem inspira pentru orice ocazie, te îmbrăcăm pentru o apariție de senzație

20 modele de rochii lungi pentru banchet, nuntă, botez sau cununie

Mai mereu, cand am mers seara la petreceri, la banchet, nunta, botez sau cununie am optat pentru o rochie lunga. De ce? In primul rand, intrucat am putut sa incalt pantofi cu toc mai jos, simtindu-ma foarte bine chiar si dupa o noapte intreaga de dans. In al doilea rand, mi s-a parut ca o rochie lunga e mai potrivita pentru seara decat una scurta. Dar, bineinteles, e vorba de gustul fiecareia dintre noi. Daca data trecuta ti-am prezentat cateva modele de rochii baby-doll, astazi ti le voi recomanda pe cele lungi, pe care le-as alege pentru un banchet, o nunta sau un botez.

Rochii lungi pentru banchet! Nu-ti mai ascunde frumusetea!

Lasa timiditatea si aerul de scolarita si imbraca o rochie neagra, cu un corset shiny. Avantajeaza persoanele cu forme usor generoase. Pentru silueta ta, bine conturata, recomand o rochie tot neagra, dar cu o singura maneca.

Preferi rozul? Ce zici atunci de o rochie Little Mistress? Are bretea doar pe un umar, fapt ce confera tinutei o gingasie si un aer aparte. Tot pe roz e si rochia cu top brodat AX Paris. Imbrac-o daca vrei sa surprinzi pe cineva! 

Rochii lungi pentru nunti si cununie

 La nunta prietenilor tai iti recomand sa iei fie o rochie neagra, model asimetric si tineresc, fie una albastra. A doua are un decolteu mai generos si se prinde cu un cordon in talie. In cazul in care iti doresti o tinuta usor mai pretentioasa, alege o rochie rosie Mirage, cu umerii lasati si un slit seducator la spate. Ca sa arati impecabil, mai ales daca esti inalta si ai picioare lungi, imbraca rochia Misterious. Te avantajeaza mai ales pentru ca are forma tip sirena. 

Look spectaculos pentru proaspete mamici in rochii lungi

Cu ce te imbraci la petrecerea de dupa crestinarea bebelusului tau? Uite ce cred eu ca ti se potriveste: Daca abia ai nascut si burta inca nu s-a retras complet, alege o rochie verde. E lejera pe corp, iar croiul modern ascunde orice imperfectiune a siluetei. Tot pentru a masca urmele sarcinii recomand si rochia marsala Roserry, cu broderie.

Ai revenit rapid la silueta de dinaintea sarcinii? Atunci ar fi pacat sa o ascunzi intr-o tinuta fada. Alege, spre exemplu, o rochie lycra albastra, cu broderie aurie. Spatele gol, decolteul frumos si despicatura adanca de pe picior te vor pune rapid in evidenta. Iti plac tinutele mai provocatoare? Atunci sigur vei cumpara o rochie cu dantela cu flori 3D. Bustul generos trezeste orice simturi!

Rochii lungi pentru gale si serate

Fie ca mergi la un eveniment important, organizat la Opera, fie participi la o gala, e bine sa ai in garderoba urmatoarele modele de rochii lungi: Rochie Evita. Neagra, cu maneci din dantela si mulata pe corp, iti da un aer sofisticat. Rochie Erin albastra este perfecta pentru seri de vara! 

Rochie Amna este, cu siguranta, tinuta care te lasa fara cuvinte! Bustul brodat manual cu pietre si margele si despicatura din fata ii confera un aer classy. Ceva mai discreta este rochia bleumarin Roserr.

Tinute diverse pentru ocazii variate

Urmeaza sa participi la alte evenimente decat cele amintite pana acum? Ei bine, uite cu ce te mai poti imbraca: Rochie LaDonna Perfect Choice. Se aseaza foarte bine pe un bust generos. Rochie Ana Radu Selection. Floarea de pe umar face ca tinuta sa fie chic si foarte feminina. Rochie Ana Radu Principessa. Are decolteu cu broderie, acoperit cu voal negru. Rochie Cameron Sokrates. Atat spun: este spectaculoasa!

 Imbraca rochia lunga care ti se potriveste si simte-te bine in ea! Ca sa maschezi burtica de dupa nastere, sa-ti evidentiezi picioarele lungi si tonifiate ori sa atragi atentia asupra siluetei cu forme voluptuoase, alege o rochie dintre recomandarile de mai sus! Investeste in garderoba ta!