CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Haine De Zi Asortate Mamă - Fiică

Actualizat: 18 April, 2024 | Rating:

🎁 Cauți Haine de zi asortate mamă - fiică? Avem noi cele mai multe și mai plăcute idei pentru tine. Trebuie doar să analizezi și să alegi de pe site-ul nostru.

Haine de zi asortate mamă - fiică

Sezonul cald tine cu noi si s-a dat deja startul pozelor de familie, a petrecerilor, nuntilor, botezurilor si a altor momente festive. Asadar este momentul perfect pentru a alege tinutele asortate mama si fiica, pentru a va imbraca fix la fel, in rochite identice si cat mai colorate. Fiecare femeie viseaza de mica sa aiba o fiica care sa-i semene leit, nu-i asa? Aceasta isi imagineaza cum ii va impleti codite, cocuri, cum se vor ruja, cum se vor imbraca identic sau cum vor merge la shopping impreuna sau chiar la o inghetata in parc...

Visul poate deveni realitate... pentru ca noi le-am gasit! Le puteti cumpara online! Click pe fiecare:

Noi am facut o selectie cu cele mai frumoase modele de haine identice pentru mama si fiica pe care le puteti cumpara online la preturi decente. Am descoperit si seturi de rochite de zi mama si fiica, dar si treninguri identice mama-fiica, rochii de seara mama-fiica, dar si rochii sport. Da, am gasit chiar si bluze- ii, foarte dragute, pe mai multe marimi. Recomandam sa intrati pe fiecare link tocmai pentru a verifica marimile necesare. 

Adevarul e ca ne-au placut mereu aceste seturi de rochite mama-fiica si sunt foarte haioase! Pot reprezenta oricand o idee minunata de cadou de 8 Martie, de Ziua Copilului, pentru o zi aniversara sau chiar la petrecerea de botez. E minunat sa vezi fetita imbracata si aranjata ca mama ei, indiferent de varsta. Sentimentul este unul foarte placut!

Acum chiar aveti ocazia sa straluciti alaturi de fetita sau baietelul vostru! Am gasit cateva haine chiar si pentru mama-baietel sau haine si pentru mama, dar si pentru ambii copii. O sa aratati foarte sic impreuna si le veti arata celor din jur relatia speciala pe care o aveti!

Pachetul de fuste Trandafir Moldovenesc mama-fiica marca Elfbebe contine:
- Fusta fetite Trandafir Moldovenesc, 100% in. Fusta moderna cu influente traditionale, potrivita pentru diverse ocazii.Confectionata din material negru. Brodata cu flori si frunze in nuante de rosu si verde. In talie este incretita pe elastic de culoare neagra. In partea de jos are ca terminatie dantela. Marimi disponibile pentru varstele: 6 ani, 7 ani, 8 ani, 9 ani, 10 ani.
- Fusta mama 100% in. Fusta moderna cu influente traditionale, identica cu fusta fetitei. Marimi disponibile: 34, 36, 38.

Daca ai un eveniment special si vrei sa iesi in evidenta alaturi de fiica ta, setul de rochii mama-fiica special rosu este cea mai bune optiune. Realizate din dantela brodata cu captuseala si cu un croi baby-doll, veti fi atractia evenimentului. Fiti unice, fiti trendy, cu cea mai tare combinatie de rochii mama-fiica.

Tatii vor fi mandri de voi! Pentru ei avem aceste seturi tata si fiul.