CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Pijamale întregi și Pufoase Tip Salopetă - Kigurumi

Actualizat: 27 March, 2024 | Rating:

🎁 Cauți Pijamale întregi și pufoase tip salopetă - Kigurumi online? Noi avem tot ce îți trebuie în modele variate și cât mai pufoase pentru tine și cei dragi!

Pijamale întregi și pufoase tip salopetă - Kigurumi

Am gasit pijamalele pe care le voi iubi in aceasta iarna - sunt intregi, din bumbac, pufoase si colorate cu Unicorn, Minions, iepuras, model hipopotam, Pikaciu si alte zeci de modele cu persoanajele preferate din desenele animate. Ramai copil in aceasta iarna! Si nu fii egoista... le poti face si cadou unei prietene, colege, surori sau chiar persoanei iubite! Am selectat mai jos cateva modele preferate:

Ramai in trend cu aceste pijamale intregi si funny si distreaza-te la urmatoarele petreceri in pijama. 




Pijamale intregi si groase cu Pikachu sau Unicorn?

Probabil l-ai iubit si tu pe Pikachu si te uitai cu sufletul la gura fiecare episod din desenele animate Pokemon. Acum ca a revenit in atentia noastra, ne-am gandit ca o pijama cu modelul simpaticului personaj este o idee excelenta de cadou pentru fanii jocului care a innebunit intreaga populatie.

Probabil ca fiecare din noi are un animal preferat si iubit, asa ca, alege-l si el iti va tine de cald in aceasta toamna-iarna.  
Daca ai 20, 30 sau mai multi ani nu inseamna ca trebuie sa uiti de copilul care ai fost odata si sa nu te distrezi intr-o astfel de pijama pufoasa. Pastreaza-ti inocenta si slabiciunea pentru desene animate! Ramai acea tipa copilaroasa si amuzanta de care s-au indragostit prietenii tai. 



Click pe modelul preferat pentru detalii, marimi, preturi si modele funny: 

Iarna e din ce in ce mai aproape de noi asa ca o pijama noua intreaga, pufoasa si colorata in garderoba nu ar strica sa o oferi cadou sau sa o cumperi pur si simplu pentru tine. Cele mai multe pijamale sunt destul de subtiri si nu tin de cald asa cum ar trebui, insa exista pijamalele de acest gen intregi si flausate, numai bune de imbratisat si iubit.
 

Vezi si alte modele de halate pentru femei, de vara, deci mai subtiri,
Modele de halate pufoase cu gluga si urechi - diferite culori si marimi
dar si modele de halate pentru barbati  si copii.  Important e sa ne simtit cat mai confortabil acasa. Alege sa le cumperi online, avand mai mult timp pentry tine si cei dragi!

Toate aceste modele de pijamale intregi, tip cocolino si intregi, sunt perfecte pentru lenevitul in casa, uitatul la seriale si vremea rece de afara. Materialul este de tip Cocolino, este un izolant termic foarte bun si este foarte usor la spalare, pastrandu-si proprietatile pe termen indelungat.