Atunci când îți planifici următoarea drumeție sau umătoarele seri de campare, primul gând care îți vine în minte este lista cu articolele necesare pentru a te simți excelent în mijlocul naturii. De regulă, iubitorii de natură se rezumă la strictul necesar de articole pe care le poartă cu ei în expediții, însă, la alcătuirea listei, vei remarca faptul că s-au strâns mai multe accesorii extrem de utile.

Cum te echipezi corespunzător pentru expedițiile în natură? Pentru a purta cu tine toate lucrurile necesare, va trebui să alegi un rucsac pentru drumeție adecvat pentru a sta în cadrul natural câteva zile. Indiferent că ești începător sau un adevărat profesionist, îți recomandăm să optezi încă de la început pentru un model de rucsac profi, cu capacitate mare. Capacitatea unui rucsac este cel mai important criteriu de selecție.

Clcik pe fiecare rucsac de munte pentru mai multe detalii si preturi. Click & Cumpara online:

Rucsac trekking Kring, negru
Detalii
Rucsac 30 l Trespass Albus 30 Negru
Detalii
Rucsac pentru drumetii montane Kring, 65
Detalii
Rucsac pentru drumetii Salewa Melago 25
DetaliiDacă pentru ieșirile scurte în natură se potrivește un rucsac de 20-30 l, pentru aventurile montane vei avea nevoie de un rucsac cu capacitate de 40 sau chiar 50 l. Aceste modele îți permit să te aprovizionezi corespunzătir cu provizii de alimente și lichide, hainele adecvate pentru orice temperatură și condiții meteo și alte accesorii practice și utile.

Rucsac Salomon Trail, 20 litri, Negru
Detalii
Rucsac pentru drumetii montane Kring, 45
Detalii
Rucsac pentru drumetii Trespass Trek 66
Detalii
Rucsac pentru drumetii Trespass Trek Wat
DetaliiRUCSAC MISSION PACK LASER CUT LG 25 L BL
Detalii
Kenzo Multi Icons Trekking Backpack Ligh
Detalii
Rucsac unisex cu logo Retreat
Detalii
Rucsac transport copii Bergans Kids Trek
DetaliiMai apoi, analizează materialul din care este confecționat rucsacul: acesta trebuie să fie impermeabil și rezistent, prevăzut cu suport special pentru forma anatomică a spatelui și cureaua pentru talie, care permite fixarea adecvată și purtarea fără dificultate a greutății rucsacului. În același timp, nu neglija tipul cusăturilor și legăturile, fermoarele și alte materiale auxiliare utilizate pentru confecționarea rucsacurilor; chingile sunt de asemenea un element necesar amplasat în lateral, care te ajută să potrivești mai bine rucsacul. Spre exemplu, cel mai potrivit material pentru fermoare este plasticul, deoarece este rezistent și nu există riscul să ruginească, așa cum se întâmplă cu cele din metal.

Acordă importanță și compartimentării, deoarece ajută la împărțirea eficientă și depozitarea potrivită pentru fiecare articol și accesoriu pe care îl vei lua cu tine la drum!

Alege sa cumperi online un rucsac rezistent, impermeabil, unisex si potrivit nevoilor tale:

Rucsac pentru drumetii Trespass Trek Wat
Detalii
Ruscac Trespass Inverary Waterproof, 45
Detalii
Rucsac pentru drumetii DLX Twinpeak Airf
Detalii
Rucsac Northland Adventure 38, Black
DetaliiRucsac de munte BW 65 L Camuflaj Woodlan
Detalii
Diesel Black Gold, Rucsac sport cu inser
Detalii
Rucsac cu imprimeu camuflaj
Detalii
Rucsac negru si rosu cu buzunare de plas
Detalii

Poți da mai departe acest articol dacă ți-a fost de folos.

Magazine recomandate


Felicitari pentru ca ne ajutati in alegerea cadourilor! Inainte stateam o zi intreaga sa ma gandesc oare ce cadou sa cumpar, iar de cand v-am descoperit imi ia maxim 2 minute si fac si comanda online. Good job, echipa CadoLand! Cadouri alese perfect!

Mihaela Popa

Pe CadoLand nu am intalnit doar cadouri bine alese (in functie de pasiuni, varsta si multe alte criterii ajutatoare), ci si o echipa mereu saritoare cu sfaturi despre cadourile ce urma sa le achizitionez online. Am apreciat acest ajutor! Felicitari pentru profesionalism!

Gabi M.

Felicitari pentru ceea ce faceti, pentru cadourile perfect alese si multumesc pentru interactiunea deosebita! CadoLand mi-a oferit inspiratia si suportul de care am avut nevoie in multe situatii urgente. Va multumesc!

Oana P.