CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Cauți Să Faci Cadou Un Aspirator Robot De Casă Nouă?

Actualizat: 18 March, 2024 | Rating:

🎁 Fă cunoștință cu roboții aspirator pentru casă. Cel mai bun aspirator robot îndeplinește o suită de caracteristici și cel pentru care obstacole nu există, Deci cadoul perfect de casă nouă.

Cauți să faci cadou un aspirator robot de casă nouă?

Programul zilnic al omului modern include multe ore dedicate ocupației profesionale, pasiunilor și mai apoi activităților de relaxare, îngrijire și mișcare fizică. În contextul acestui program încărcat, timpul alocat curățeniei este din ce în ce mai restrâns și nimeni nu își dorește să sacrifice orele petrecute cu familia și prietenii sau timpul alocat pasiunilor. De aceea, este esențial să se profite pe cât posibil de avantajele tehnologiei actuale, prin achiziționarea aparaturii care facilitează curățarea eficientă, fără a fi nevoi de efort fizic depus: aspiratoarele robot.

Robotul aspirator - aparatură de ultimă generație pentru o locuință curățată profesional Cel mai probabil deja folosești un aspirator clasic sau unul de dimensiuni mai mici, sau ambele modele pentru a curăța întreaga locuință. Însă dotarea cu un robot aspirator garantează curățarea pardoselilor, cu minim de efort din partea ta.

Curatenia se face „singura”, rapid si eficient, bazata pe inteligenta artificiala! Vezi detalii:

Iată specificațiile tehnice de excepție ale acestor roboți (aspirator roboți):
- aspirare uscată pentru diferite tipuri de suprafețe, putând astfel fi utilizat pentru locuință sau spații de birouri;
- perie care se ajustează automat, conform suprafeței pe care operează; - dotare cu senzori: pentru distanță, pentru pereți, pentru capacitatea de colectare, pentru coliziune, pentru cădere, de pantă, accelerometru, giroscop, compas electronic etc. Senzorii cu care sunt prevăzuți roboții de aspirare îi ajută să se orienteze în spațiu și să funcționeze în mod sistematic prin încăperi, așa cum au fost programați;
- conectare prin aplicație, Wireless;
- funcții performante incluse: robotul poate fi pornit și oprit de la distanță, așa cum pot fi selectate și programul de curățenie, monitorizarea în timp real a procesului de aspirare, reîncărcarea se face automat;
- accesorii diverse incluse (standard și în funcție de marca și modelul selectat): stand pentru alimentare, încărcător pentru alimentare.

Aspiratorul robot este programat sa planifice inteligent curatenia in orice locuinta!

Roboții aspirator funcționează în mod independent timp de câteva ore, iar când este descărcat, se va retrage automat pentru a se reîncărca. Acesta reprezintă unul dintre principalele avantaje, utilizatorul nemaifiind preocupat cu încărcarea și operarea manuală a robotului. De altfel, grație aplicației instalate pe telefonul mobil, îl vei putea program de oriunde te-ai afla, și vei putea inclusiv să alegi camera sau camerele unde dorești să curețe, respectiv la orele la care dorești.

Il poti oferi cadou de casa noua, tinerilor casatoriti, parintilor sau nasilor de cununie.