CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Cele Mai Bune Periuțe De Dinți Pentru Bebeluși

Actualizat: 18 March, 2024 | Rating:

🎁 În primele luni de viață ai bebelusului, gurița are nevoie de atenție, întrucât baza unor dinți și gingii sănătoase este pusă foarte devreme. Uite ce periuțe de dinți pentru bebeluși îți recomandăm.

Cele mai bune periuțe de dinți pentru bebeluși

Mulți specialiști afirmă faptul că prima periuță de dinți a bebelușului trebuie achiziționată atunci când acesta are între 7 luni și 1 an, odată cu apariția dinților de lapte. Spălatul pe dinți și masarea gingiilor reprezintă o reală provocare pentru părinți, mai ales dacă este vorba de primul copil, neștiind exact cum se procedează. Din acest motiv, părinții se pot regăsi în încurcătură atunci când vine momentul apariției primilor dințișori de lapte.

Indiferent de emoțiile pe care le ai, este nevoie ca igiena dentară să înceapă așa cum recomandă medicul - inițial fără pastă de dinți, iar la vârsta optimă, cu pasta de dinți - formulă specială pentru bebeluși și copii mici. Găsești mai jos câteva recomandări de paste de dinți pentru copii. Periajul simplu se efectuează până la 2 ani, dar apoi introducerea pastei de dinți este esențială, într-o cantitate mică (recomandarea este aplicarea pe periuță a unui bob de mărimea vârfului unui băț de chibrit).

În primele luni de viață ai bebelusului, gurița are nevoie de atenție, întrucât baza unor dinți și gingii sănătoase este pusă foarte devreme. Uite ce-ți recomandăm:


Sfaturi despre cum trebuie să fie selectată prima periuță de dinți pentru bebeluși:

În mod evident, periuța de dinți pentru bebeluși și copii mici trebuie selectată conform vârstei. Astfel, prima periuță de dinți nu va fi mai mare de 1 cm, iar coada nu va fi nici ea foarte mare. Alte recomandări includ comunicarea eficientă cu medicul pediatru, care este cel mai în măsură să sugereze anumite mărci și dimensiuni pentru copii.

Achiziționarea periuțelor se va face din magazine specializate online, care furnizează branduri de încredere; fiind vorba despre sănătatea și igiena bucală a copilului. Periuțele de dinți de calitate pentru bebeluși și copii mici se adaptează morfologiei gurii acestora. Periuța de dinți pentru masarea gingiilor va fi folosit și el în primele luni de viață, dar se va igieniza constant, prin sterilizare!

Mănușa de deget  (prima periuță de dinți) e pentru o curatare blanda si pentru masajul gingiilor, a limbii si a dintisorilor de lapte la bebeluși. Ofera un masaj bland al gingiilor si curata dantura in acelasi timp.

Caracteristici:
- Este antibacteriana, multumita tehnologiei de ultima ora cu ioni de argint;
- Eficacitate dovedita, fara aditivi chimici;
- Inelul de siguranta asigura o fixare sigura pe deget in timpul folosirii;
- Materialul este rezistent la saliva si transpiratie si corespunde standardului Ökotext 100;
- Un inlocuitor al periutei de dinti clasice, cu scopul de a face o introducere jucausa in perioada de curatare a dintisorilor;
- Potrivite pentru orice deget, pentru bebelusi intre 0 si 12 luni;
- Recomandate de medicii dentisti;
- Produs fabricat in Germania din materiale de inalta calitate.
Pentru copilasii ceva mai mari, aici e un articol dedicat cu   Periute de dinti pentru copii - clasice si electrice. 
Cauți așadar o periuță de dinți pentru bebeluși & copii? Vezi reducerile zilnice de pe eMAG, BestKids, Elefant,Chicco sau Oralix. Cumpărând online transportul este gratuit și ai drept de retur 14 zile în caz că  nu vă  place/ nu se potrivește bebelușului.