CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Copilul Iubește Apa și Stă Mult în Cadă? Ce Jucării Pentru Baie Poți Cumpăra Cadou

Actualizat: 18 March, 2024 | Rating:

🎁 Ce jucării pentru baie poți cumpăra cadou? Îi poți cumpăra copilașului jucării pentru baie! Jucăriile pentru baie îl vor distra și îl vor relaxa făcând din băiță o plăcere.

Copilul iubește apa și stă mult în cadă? Ce jucării pentru baie poți cumpăra cadou

Copiilor tai le place foaaaarte mult sa stea in cada in fiecare seara inainte de somn? Cauti jucarii speciale de baie, de cada atat pentru un bebelusi (sa zicem ca e la faza de ratuste si de golit sticlele de sampon), cat si pentru un copil mai mare + 3 ani? Am facut noi o selectie pentru a te inspira si a le cumpara online.

Fiecare activitate cu cel mic reprezintă un prilej de conectare: momentul mesei, baia zilnică, timpul acordat pentru a-i citi o poveste înainte de culcare. Astfel, fie că îl convingi ușor sau durează mai mult pentru a-l face să intre în cadă, cu aceste jucării vei menține distracția pe timpul efectuării băiței.

Jucăriile clasice pentru baie
Rățuștele, căluții de mare, mașinuțele, realizate din materiale moi, care plutesc, reprezintă categoria de jucării clasice pentru cadă, fără de care cei mici nu pot să își ducă la bun sfârșit ritualul de îmbăiere. Dacă la început este nevoie să îl antrenezi să se joace spre a-l determina să petreacă timpul necesar unei igiene potrivite, vei constata că, în curând, nu va mai vrea să iasă din cadă!

Uite recomandarile noastre de jucarii de baie pentru bebelusi:

Jucării care se pot lipi pe faianță sau pe suprafața cabinei de duș
Pentru copiii mai mari de câțiva anișori (+ 4 ani) jucăriile care plutesc sunt puțin...prea puțin pentru a se mai juca în timpul băilor zilnice. De aceea, alege unul dintre modelele de jucării care se lipesc pe faianță, gresie sau sticla cabinei de duș. Aceste jucării sunt dintre cele mai complexe, cu ajutorul cărora cei mici pot crea de fiecare dată o altă poveste captivantă.

Cifre și litere - baia este locul perfect pentru povești și studiu
Știai deja că toți copiii învață și rețin informații noi mai bine atunci când se joacă. Așadar, de ce nu ar fi și momentul băii unul dintre momentele în care cel mic mai învață ceva nou? Alege-i un set cu figurine cifre și litere pe care le poate folosi în timpul băițelor - caută modelele care se lipsesc de faianță sau gresie, astfel încât copilului să îi fie ușor să le alinieze așa cum îți dorește.

Jucarii pentru baie si pentru copilasii mai mari, + 3 ani:

Vei constata faptul că fiecare dintre cei mici va alege, la fel ca și pentru dormit, jucăriile preferate pentru momentul băițelor. De aceea, este important ca, mai ales atunci când este mai mare, să alegeți împreună jucăriile pentru apă.

Dintre toate recomandarile, preferatele noastre sunt jucariile de baie cu Litere si cifre de la Munchkin, undita cu pesti si
Jucaria Tomy cu trenuletul cu baloane - pe scurt despre aceasta? Montati trenul cu baloane pe un perete cu suprafa a neteda, utilizand cele 3 ventuze. Turnati spumantul de baie in recipientul in forma de pescarus, pana la linia inferioara indicata in interior. Adaugati apa pana la linia superioara indicata si amestecati bine inainte de a umple trenul prin orificiu. Trageti in jos de maneta pentru a vedea baloanele cum ies din cos. Pentru a amorsa mecanismul de pompare, trageti de maneta de cel aproximativ 30 de ori pentru a incepe formarea baloanelor. Turnati apa in rezervorul de apa cu ajutorul pescarusului si invartiti butonul rotativ pentru a vedea roata posterioara cum se invarte si apa cum curge. Recipientul in forma de pescarus poate fi asezat pe acoperis.

Ca si sfat: stergeti de regula jucariile pentru baie cu solutie antibacteriana sau cu servetele antibacteriene! Dupa fiecare utilizare a produsului se recomanda uscarea acestora.

 Ajutand semnificativ la dezvoltarea miscarilor, aceste jucarii de baie vor incuraja copilul sa se joace in apa, acomodarea cu aceasta fiind mult mai usoara: