CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Lumânări Parfumate, Suporturi și Difuzoare De Aromaterapie

Actualizat: 18 March, 2024 | Rating:

🎁 Lumânări parfumate, suporturi și difuzoare de aromaterapie pentru cele mai romantice momente din viața ta. Îți oferim momente de relaxare și romantism!

Lumânări parfumate, suporturi și difuzoare de aromaterapie

Momentul mutării în casă nouă este unul extrem de important pentru oricine, fie că pasul este făcut independent sau alături de partener și familie. Cele mai multe persoane aleg să organizeze o petrecere, cu o simbolistică aparte: celebrarea noului loc în care își vor petrecere timpul, alături de toți apropiații - prieteni și familie.

Lumanari parfumate, suporturi si un difuzor de aromaterapie - printre cele mai apreciate cadouri de casa noua:

Bineînțeles că există numeroase articole pe care le poți dărui cuiva care se mută într-o nouă casă, însă alege întotdeauna cadouri simbolice, dacă nu se pune problema unui cadou mai mare, pentru care să contribuie mai multe persoane dintre cele invitate. Pe lângă obiectele clasice de decor: o vază, o plantă deosebită, un obiect de artă, foarte apreciate sunt produsele care împrospătează încăperile: lumânări și bețișoare parfumate, dar și uleiuri esențiale, plus un difuzor de aromaterapie. Un sfat util dacă optezi pentru aceste produse care parfumează este să te orientezi către parfumuri proaspete, de aer, care miros a curat.

Parfumurile Millefiori Zona Oxygen - noua generație de difuzoare aromă
O alternativă pentru lumânările parfumate sunt aceste produse - difuzoarele Millefiori Zona Oxygen - este o modalitate plăcută pentru parfumarea interiorului. Avantajul acestora, comparativ cu lumânările parfumate, bețișoarele parfumate și aparatele care funcționează cu alimentare la o priză, est faptul că parfumul conținut în sticluță se evaporă treptat, fără a avea grija lumânărilor aprinse și a alimentării permanente la curent.

Noi recomandam foarte mult Difuzorul de aroma terapie de la Greenair. Folosind tehnologia cu ULTRASUNETE, amestecul de apa si ulei esential este vaporizat in aer sub forma de vapori reci, in acest fel conservandu-se proprietatile uleiurilor esentiale. Microparticule rezultate, sunt absorbite de catre organism atat prin piele cat si prin respiratie, aducandu-ne atatea beneficii in viata de zi cu zi.

Iata cateva motive/ beneficii pentru care trebuie sa ai un difuzor de aromaterapie in casa / sa-l oferi cadou de casa noua:

- Alunga insectele in timp ce purifica si improspateaza aerul ajutandute sa treci mai usor peste zilele fierbinti de vara.
- Umidifica aerul ajutand la mentinerea si infrumusetarea pielii, prevenind astfel aparitia ridurilor su imbatranirea tenului;
- Este perfect in utilizarea pentru cei mici fiind un produs 100% sigur (BPA free). Constituie un real ajutor pentru durerea, somnul si linistea micutilor.
- Intareste imunitatea prevenind raceala familiei tale si imbunatatind respiratia. Reducand nivelul de stres, te vei simti mult mai relaxat/a fapt care iti va da o stare de spirit buna.
- In acelasi timp vei simti o imbunatatire semnificativa a somnului intrunul linistit si odihnitor Perfect pentru meditare si activitati de yoga.
- Incapere cu miros placut, parfumata in mod natural.

Recreaza in caminul tau frumusetea micilor placeri zilnice cu 3 arome diferite, care combinate ofera o armonie olfactiva unica. 

Astfel, bețișoarele degajă parfumul, creând în încăperile în care sunt așezate o atmosferă relaxantă și confortabilă pentru locuitori. Iată care sunt caracteristicile de excepție ale acestui difuzor:
- parfumuri deosebite;
- utilizare facilă;
- difuzare treptată, cu ajutorul bețișoarelor introduse;
- posibilitatea parfumării intense, prin întoarcerea periodică a bețișoarelor în sticluță.

Aromă difuzor: parfum de fructe, parfum proaspăt, parfum fresh, aerat, de curat. În compoziție intră următoarele note: malț, mosc alb, chihlimbar gri (notele de bază); coajă de lămâie, pin, liliac (note de vârf);cardamom, frunze de violete, geranium, zambile, cuișoare (note inimă);

Pentru a fi sigur de utilizarea în siguranță, este esențială respectarea recomandărilor de folosire, menționate de producător pe etichetă.