CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Cărți Pentru Copii Cu Tematică De Crăciun

Actualizat: 18 March, 2024 | Rating:

🎁 Vezi cele mai noi apariții de cărti pentru copii, cu tematică de Crăciun. De la poveștile clasice de Crăciun, la cărți în engleză sau Usborne cu tematică de sărbători, iarnă, zăpadă sau chiar cu autocolante cu Moș Crăciun, copiii se vor bucura să găsească sub brad una, două sau chiar mai multe cărți care descriu lumi aparte! Cărțile reprezintă o parte din universul celor mici și celor mari!

Cărți cu povești de Crăciun

Copiii adoră poveștile, cadourile și mai ales jucăriile. Așa că există o cale prin care să le poți oferi pe toate în același timp. Poți oferi în dar cărți cu povești de Crăciun pe care să le pui sub brad în poate cea mai frumoasă perioadă a anului. Cititul încă de la vârste fragede dezvoltă fantastic creativitatea și imaginația celor mici, iar ilustrațiile îi vor ajuta să se transpună mai ușor în lumea poveștilor alături de personajele lor preferate. Citește-le așadar povești încă de când sunt foarte mici, petrece timp cu ei și bucură-te de timp de calitate alături de ei și cărțile lor preferate.

Top cărți Usborne cu tematică de Crăciun pentru copii

Sezonul rece a venit, iar Crăciunul se apropie cu pași repezi. În această perioadă, cărțile pentru copii cu tematică de Crăciun se află în topul căutărilor. Editura Usborne dispune de foarte multe astfel de cărți care să îi încânte pe cei mici, indiferent de vârstă sau sex. Câteva dintre cele mai căutate și râvnite titluri sunt și următoarele: Christmas Magic Painting Book - care este o carte de colorat cu apă, Nativity Flap Book - o carte care spune povestea simplificată a nașterii Domnului, First Sticker Book Nativity - o carte cu stickere, Busy Santa - o carte interactivă unde cei mici pot pune sania Moșului să ruleze pe 4 trasee diferite. Toate aceste cărți sunt disponibile în limba engleză, cât și realitate în limba română.

Cărți despre Crăciun în engleză, pentru copii

Crăciunul reprezintă cea mai așteptată sărbătoare din an oriunde în lume. Și cum să te bucuri mai bine de magia Crăciunului, dacă nu răsfoind împreună cu copiii tăi cele mai drăguțe cărți de povești. Pentru copiii cu vârsta de până la cinci ani poți alege cărți precum The Christmasaurus, scrisă de Tom Fletcher și Shane Devries sau The Jolly Christmas Postman, scrisă de Janet Ahlberg și Allan Ahlberg. În schimb, pentru copiii mai mari, te poți orienta către The Miracle on Ebenezer Street, scrisă de Catherine Doyle sau A Christmas Carol, scrisă de Charles Dickens. Oricare dintre aceste cărți îi vor fascina pe micuți.

Cărți de Crăciun cu autocolante, pentru copii

Zilele devin din ce în ce mai mici! Este oficial: sărbătorile de iarnă se apropie! Și care să fie cea mai bună perioadă din an pentru a răsfoi o carte, dacă nu acum? Poți profita de această perioadă pentru a le stârni interesul celor mici cu privire la cărți. Cea mai bună metodă de a face acest lucru este să alegi cărți care să îi facă pe copii să mai dea încă o pagină și încă o pagină. Cărțile cu autocolante, cu tematică de Crăciun, sunt exact ce îți trebuie. Acestea îi vor ține ocupați pe cei mici, pentru o bună perioadă de timp, dar pot reprezenta și o bună metodă de a petrece timp de calitate împreună.

Cărți de colinde pentru copii

Crăciunul este una dintre cele mai îndrăgite sărbători de către copii, de aceea, în preajma sărbătorilor de iarnă nu ezita să dăruiești o carte de colinde unui copilaș drag, astfel acesta va putea învăța cântecelele și va fi în stare, totodată, să transmită tradiția către semenii lui. Orientează-te către subiectele de colinde cele mai populare, astfel încât copiilor să le fie interesant și captivant a învăța și lectura minunatele cântece tradiționale de Crăciun ale meleagurilor noastre. De asemenea, o carte reprezintă un cadou minunat, deoarece aceasta este un impuls spre studiere și lecturare.

Întrebări frecvente
Ce cadou pot face fiului tău de Crăciun?

Un cadou excelent pentru fiul tău de Crăciun ar fi chiar niște cărți cu tematica de Crăciun, cu diferite povești de iarnă, cărți cu poezii despre Moș Crăciun, cărți în engleză Usborne sau autocolante etc. Să nu uităm nici de Lego sau Puzzle-uri.

Ce cadou pot oferi fetei mele de Crăciun?

Ai putea oferi cadou o colecție de cărți excepționale de Crăciun, astea ar putea fi în format clasic sau chiar cărți audio cu povești și poezii de Crăciun, minunate sunt și cele Usborne în engleză sau minunatele autocolante.

Pot oferi cărți cadou de Crăciun fratelui sau surorii?

Desigur, acesta ar fi un cadou perfect pentru sora ta mai mică, care este pasionată de diferite povești, poezii, proverbe cu tematica de iarnă sau fratelui o carte chiar în engleză, Usborne.

Cele Mai Bune Idei De Cadouri De Crăciun
Coșuri CrăciunSecret SantaNașiPărințiCopiiBărbațiBunici