CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Cauți Cizme Peste Genunchi, Din Piele întoarsă și Negre?

Actualizat: 18 March, 2024 | Rating:

🎁 Descoperă colecția de cizme peste genunchi, din piele întoarsă și negre. Cizme peste genunchi cu platforma și toc gros, negre. În termeni de culoare, negrul rămâne la modă.

Cauți cizme peste genunchi, din piele întoarsă și negre?

Adoram aceste cizme peste genunchi, din piele intoarsa, cu tocul inalt si lat pentru ca sunt minimaliste si stilate. O combinatie inedita de negru catifelat si stranse pe picior. Ne place si ca se pot asorta rapid la multe tinute, la blugi skinny, pulover pe gat si palton. Cizmele peste genunchi din piele întoarsă reprezintă un must have în garderoba oricărei tipe moderne. Sunt versatile și, dacă le cumperi acum online, în plin sezon de reduceri, te poți bucura de modelele tale preferate la un super preț, plus că le vei putea purta în orice sezon rece. 

Cizmele peste genunchi pot reprezenta o adevărată provocare deoarece picioarele sunt cele care vor atrage toată atenția. Click mai jos pentru detalii si preturi:

Din acest motiv este important să alegeți o pereche de cizme confortabile, în care să vă simțiți, dar să și arătați foarte bine. Poti purta aceste cizme peste genunchi cu rochii mai largi sau fuste scurte, într-o combinație monocromatică, la care să adaugați câteva accesorii. Nu exagerați însă în privința lungimii. În sezonul rece, cizmele peste genunchi merg foarte bine purtate cu pulovere oversized și fulare sau pălării cu boruri largi.

Nu doar că aceste cizme te vor proteja de frig, dar îți vor și oferi o alternativă mai sexy la obișnuitele cizme.
Alege cizmele elastice sau cu fermoar, nicidecum foarte largi pentru că vor îngreuna și mai mult aspectul fizic. Un alt truc este acela de a le purta cu o pereche de pantaloni sau colanți din piele ori cu o fusta tip creion, astfel încât să nu fragmentați corpul. Un stil minimalist, perfect pentru tinute all black in voga in acest sezon. Confectionate din materiale inovatoare, calitative si rezistente, elastice pe picior. Se combina cu orice, de la jeansi cu talie inalta, costume office cu fuste midi pana la rochii scurte din tricotaj si cele de ocazie.

Care sunt preferatele tale? Cizme peste genunchi cu toc sau talpa groasa? Click pe preferatele tale:

Cizmele peste genunchi cu talpă joasă sunt perfecte pentru plimbările și drumurile lungi sau pentru zilele în care vrei cât mai mult confort și libertate de mișcare. Pentru evenimentele speciale și ținutele sexy puteți alege cu încredere cizmele peste genunchi cu toc înalt și subtire, însă mare atenție la calapod. Există și varianta de mijloc, cu toc mediu sau platformă, potrivită atât pentru zi, cât și pentru seară. Genul acesta de cizme peste genunchi înalță ușor și adaugă un plus de feminitate oricărei ținute.

Sfaturi utile despre Intretinere: Pielea întoarsă este foarte sensbilă la apă, așa că murdăria este cel bine îndepărtată atunci când este uscată. Cu o cârpă uscată sau folosind peria specială pentru încălțămintea din piele întoarsă, freacă ușor zona pentru a îndepărta excesul de murdărie. Evită să faci mișcări înainte și înapoi, ci perie într-o singură direcție.

Dacă te prind ploaia sau ninsoarea cu încălțăminte din piele întoarsă, aceasta trebuie curățată cât mai repede. Daca nu, mizeria va pătrunde în material, iar acesta, indiferent cât de bine va fi curățat după, va rămâne pătat. În cazul unor pete de grăsime folosește o perie pentru unghii cu care să freci zona respectivă, însă nu înainte de a curăța folosind peria specială pentru piele întoarsă.