Top Idei de cadouri pentru fete de 13 ani - Jucarii si jocuri educative

Articol actualizat la 01.07.2020 cu cele mai noi produse din piață.
2 vizitatori l-au catalogat cu
Fetele cu vârsta de 13 ani se află în perioada în care adoră serile petrecute în familie sau prietenii, cu boardgames, ceai și gustări, dar își fixează activitățile și pasiunile favorite, precum și preferințele în materie de modă și stil personal. De aceea, să cumperi un cadou pentru o fată aflată în această perioadă de adolescență poate fi uneori dificil.

O alegere potrivită sunt articolele educative, dar care se încadrează în lista ei de preferințe și preocupări. Înainte de a adăuga online în coșul de cumpărături haine sau cărți, inspiră-te din lista alcătuită, în care sunt prezentate jocuri și jucării educative, sperăm noi că sunt și potrivite pentru sărbătorită. Te asigurăm că această variantă de cadou va fi apreciată, întrucât copiii învață cel mai bine prin joc și experimentare.
Astfel, dacă te inspiri din preferințele și preocupările principale ale fetiței, dar și de tendințele în materie de jocuri și jucării, nu ai cum să dai greș.

Iată cele mai populare cadouri pentru fetele de 13 ani, potrivite pentru diferite personalități:​- Boardgames Fie că vorbim despre o începătoare sau despre o adevărată colecționară și pasionată de boardgames, nu vei da greș cu un astfel de cadou. Ai la dispoziție o gamă diversificată de jocuri - mai simple, de viteză, perspicacitate, de strategie, creative - așa că vei dărui un joc educativ, util, apreciat. Câteva exemple de jocuri populare: Activity Junior, Dixit, Escape Room, Catan, Monopoly, Antimonopoly.

- Cuburi Rubik- Cubul Rubik este un puzzle 3D, cunoscut în întreaga lume - a fost inventat în 1974 de ungurul Ernő Rubik, sculptor și profesor de arhitectură. Inițial s-a numit Cubul Magic, dar a fost licențiat ca Rubik, astfel că numele a rămas la fel până în zilele noastre. Vei găsi numeroase variante de cub Rubik, de dificultate medie și mare, pentru începători sau pentru cei deja avansați și chiar variante funnyCub Rubik V-cube Sandvis sau forme atipice - piramidă, spre exemplu.

- Jocuri educative (știință, cunoașterea naturii) Există multe fete pasionate de știință, experimente de laborator și explorarea în natură. Vei găsi jocurile și instrumentele perfecte pentru a-i oferi unei fete de 13 ani susținerea pentru dezvoltarea hobby-ului și aprofundarea cunoștințelor. Desigur, să nu uităm de faimoasele slime-uri..

Alege un cadou prin care să încurajezi sportul în rândul adolescentelor de 13 ani:
Există câteva jocuri educative pentru experimente, dar și instrumente utile în drumeții sau pentru a explora acasă - marca National Geographic (stație meteo, miroscop, microscop digital, telescop).
Un alt cadou perfect pentru o fată de 13 ani pasionată de cunoaștere este o hartă interactivă - bilingvă, în română și engleză - cu ajutorul căreia își poate exersa cunoștințele de cultură generală (limbi vorbite în jurul lumii, capitale, drapeluri, detalii și curiozități despre diferite regiuni) și să își perfecționeze pronunția în limba engleză.

Cadouri pentru fetitele de 13 ani, pasionatele de beauty, stil personal:

Bineînțeles că dacă este extrem de pasionată de zona de beauty (și cu siguranță este la această vârstă), o fată trebuie încurajată să își alimenteze și această înclinație, însă fără să exagereze cu creme, fonduri de ten, farduri, creioane sau tușuri de ochi. Pasiunea poate să o formeze pentru o carieră împlinită, așa că poate să se distreze și sa exerseze cu seturi în miniatură, pentru make-up sau pentru îngrijirea și înfrumusețarea unghiilor. Oricum ar fi, se va distra și se va relaxa.Seturi de artă și lucru manual - Arts & Craftsamintim de papetării pentru pictură și desen, creioane, culori acrilice, acuarele, pensule, cărbune pentru grafică. Pe scurt, orice ajută la dezvoltarea pasiunii. Alte seturi pot fi pentru String Art, pentru crearea de bijuterii, astfel că vor include toate accesoriile necesare pentru a le realizat.Nu uita de seturile care stimulează creativitatea!

Desigur, important, nu uitați de cărți potrivite pentru adolescenți:


Te rugăm să dai un rating recomandărilor văzute până acum în această secțiune.
Alte idei de cadouri relevante:
Cadouri pentru fetele pasionate de brandul Soy Luna
Cadouri pentru fetele pasionate de brandul Soy Luna

Soy Luna a câștigat inimile fetelor, numărându-se printre serialele TV produse de Disney Channel America Latină. Protagonista - Luna - este o tânăr...

citește tot
Top Idei de cadouri pentru baieti de 13 ani - Jucarii si jocuri educative
Top Idei de cadouri pentru baieti de 13 ani - Jucarii si jocuri educative

Dacă vrei să fii remarcat la o petrecere aniversară, asigură-te că dăruiești cel mai cool cadou! Când cauți un cadou pentru un băiat care are 13 ani, e nev...

citește tot
Top Idei de cadouri pentru baieti de 12 ani - Jucarii si jocuri educative
Top Idei de cadouri pentru baieti de 12 ani - Jucarii si jocuri educative

Băieții de 12 ani au, cu siguranță, preferințele lor, cei mai mulți fiind interesați de jocuri, sporturi, timp cu prietenii, știință și tehnologie. Totuși, la...

citește tot
Top Idei de cadouri pentru fete de 12 ani - Jucarii si jocuri educative
Top Idei de cadouri pentru fete de 12 ani - Jucarii si jocuri educative

A venit momentul să-i cumperi un cadou? Știm că poate fi dificil să alegi un joc sau orice cadou potrivit pentru o fată de 12 ani, așa că am ales câteva idei...

citește tot
Cadouri fete de 19 de ani - simbolice sau mai scumpe, inedite?
Cadouri fete de 19 de ani - simbolice sau mai scumpe, inedite?

Fiind o vârstă specială, o etapă importantă, va fi nevoie să alegi un cadou pe măsură pentru aniversarea de 19 ani a unei fete. Te sfătuim să mergi mereu l...

citește tot
Cadouri baieti de 19 de ani - simbolice sau mai scumpe, inedite?
Cadouri baieti de 19 de ani - simbolice sau mai scumpe, inedite?

Deosebite, practice dar și funny? Vezi aceste idei de cadouri pentru adolescenții rebeli și pretențioși, de 19 ani. Pe lângă petrecerea reușită, cadourile p...

citește tot
Află printre primii cele mai cool idei de cadouri
Vei primi un singur email pe săptămână de la care te poți dezabona oricând.