CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Cadouri Pentru Fetițe De 2 Ani

Actualizat: 18 March, 2024 | Rating:

🎁 Fetițele de 2 ani sunt adorabile și când le vezi îți vine să le ții în brațe toată ziua. Au acea inocență care pălește în timp datorită maturizării. Este frumos să imortalizezi cât mai mult aceste momente și să le păstrezi într-un cufăr al amintirilor. Dacă ai în familie sau cercul de prieteni fetițe de 2 ani cărora trebuie să le faci un cadou, noi te scutim de griji cu 1001 de idei de Cadouri pentru fetițe de 2 ani.

Ce jucării cadou sunt potrivite pentru o fetiță 2 ani?

Ai o mică fetiță sărbătorită care urmează să împlinească vârsta de 2 ani și nu știi încă ce cadou să alegi? O jucărie este mereu binevenită. Alege una care să îi dezvolte imaginația și creativitatea. Poți opta chiar și pentru o bucătărie cu ustensile și accesorii. Foarte apreciate și populare sunt mașinuțele, tricicletele sau trotinetele. Poți lua jocuri de îndemânare sau jucării de împins. Seturile de construcție de asemenea sunt potrivite chiar de la această vârstă. De la lego până la piesele magnetice, toate aceste jucării inedite vor fi rezistente în timp și o vor surprinde plăcut pe micuța domnișoară.

Păpuși pentru fetițe de 2 ani

Fetițele de 2 ani își manifestă deja interesul către păpuși și dacă dorești să le faci un astfel de cadou alege o păpușă dintr-o gamă variată de modele și tipuri. Până la vărsta de 3 ani nu sunt recomandate jucăriile care conțin piese mici, din cauza riscului ridicat ca acestea să fie băgate în gură și înghițite accidental, așa că poți să mai aștepți dacă îți doreai să achiziționezi o fetiță cu accesorii de păr micuțe. Poți lua în considerare o păpușă de pluș de dimensiuni medii sau mari sau o păpușă din plastic rezistent împreună cu articole vestimentare, pentru că fetițele vor adora să o îmbrace cu diverse ținute.

Ce cărți pentru o fetiță 2 ani poți cumpăra cadou?

Este benefic să le citim celor mici încă din prima clipă în care se nasc, chiar și înainte de acest moment. Astfel, bebelușii se obișnuiesc cu poveștile, cu imaginile frumos colorate, cu glasul și intonația părinților. Dacă se apropie aniversarea de 2 ani a unei fetițe pe care o îndrăgești, tare inspirată ar fi alegerea unei cărți potrivite vârstei ei. Cărțile pentru copii la această vârstă au imagini mari, pot avea obiecte ascunse sub ferestre sau trasee de urmat cu degețelul. Există de asemenea cărți cu butoane, cu sunete și cărți pliabile. Poți opta pentru cărți de povești sau cărți despre mediul înconjurător.

Triciclete potrivite pentru fetițe 2 ani

Ai printre următorii sărbătoriți o micuță care împlinește 2 ani și dorești să o surprinzi cu cel mai frumos cadou din toate pe care le va primi? Alege o tricicletă și sigur o vei face extrem de bucuroasă. Poți opta pentru un model care include mâner sau dimpotrivă, una care poate fi manevrată doar de către cea mică. Este posibil ca fetița să aibă o preferință către culoarea roz așa că orientează-te către un model atractiv, însă nu uita de calitate. Roțile ar trebui să fie destul de mari și fabricate din materiale bune, rezistente, care să nu provoace disconfort la condus chiar și atunci când terenul nu este perfect drept. Ideal ar fi să alegi un model care să includă și un coșuleț pentru transportarea jucăriilor sau accesoriilor.

Trotinete pentru fetițe de 2 ani

Pentru o fetiță de doi ani care acum este în plină dezvoltare pe plan fizic, un cadou minunat de inițiere în lumea mijloacelor rapide de deplasare pentru copii, este reprezentat de o trotinetă minunată, colorată cu roz, nuanța preferată a prințeselor. Dacă aceasta mai are și franjuri, sclipici, coșuleț, lumini și cântece, paiete sau alte accesorii, cea mică va fi super încântată și pregătită să încerce să învețe să meargă pe ea. Alege o trotinetă de calitate, ajustabilă pe înălțime, ca să poată fi folosită mai mult timp. Nu uita că siguranța este pe primul loc, așa că alege și o cască de protecție asortată.

Centru de activități pentru fetițe de 2 ani

La doi ani, centrele de activități sunt cadouri minunate, în special pentru micuțele fetițe exploratoare și dornice de distracție! Cu o astfel de jucărie interactivă cea mică va descoperi multiple funcții și îmbinări de realizat, își va dezvolta mai bine coordonarea mână - ochi, precum și atenția și se va dezvolta armonios. Abilitățile fine motorii ale mâinilor vor fi stimulate, la fel și dexteritatea, gândirea logică și răbdarea, atât de importante la această vârstă. Alege un centru de activități cu ajutorul căruia fetița să învețe jucându-se noțiuni despre cifre, animale, culori, numărat sau forme geometrice.

Jucării de creativitate pentru fetițe 2 ani

La 2 ani viața este simplă: mama, papa, joacă și somn. Lucrurile nu includ probleme și stres. Viața are răbdare cu cel mic și îi arată lumea înconjurătoare ca filele date încet ale unei cărți. Este o perioadă magică în care mama îl iubește și îi oferă ce este mai bun, inclusiv prin faptul că îl alăptează. Bebelușul descoperă lumea încet-încet și prin fiecare pas devine mai jucăuș, mai interesat de lumea înconjurătoare și tot ce se află în casă. Este bine să știi cum să îl ajuți pe bebeluș să se dezvolte armonios, frumos, să aibă o copilărie fericită și să fie vesel în fiecare zi. Dacă vrei să îi faci un cadou și nu ai idei, uite una: jucării de creativitate pentru fetițe 2 ani.

Ce puzzle pentru o fetiță 2 ani poți cumpăra cadou?

Pentru o tânără sărbătorită care urmează să împlinească doi ani poți opta pentru numeroase cadouri inedite. Dacă vrei să fii original și să duci un dar deosebit, poți alege un puzzle. Multe modele sunt disponibile chiar pentru copilașii care au această vârstă. Este vorba de jocuri simple care implică potrivirea într-un spațiu prestabilit a unei forme. La 2 ani limbajul copiilor este în plină dezvoltare, iar un puzzle nu va crește doar dexteritatea, coordonarea și motricitatea copiilor, ci aceștia își vor exersa inclusiv limbajul, auzind vorbindu-se despre imaginile prezentate. Pot fi puzzle-uri confecționate din lemn, extrem de populare și rezistente în timp, sau puzzle-uri din carton gros.

Cele mai frumoase rochițe pentru fetițe 2 ani

Indiferent de anotimp, cele mai multe dintre tinerele domnișoare preferă să poarte rochițe. Așadar dacă nu ai găsit încă un cadou potrivit pentru o dragă fetiță la a cărei aniversare de 2 ani urmează să participi, un astfel de articol vestimentar oferit în dar, nu este niciodată neglijat. Există atât în magazinele fizice, cât și în cele online, o gamă extrem de generoasă din care să poți alege. Poți lua rochițe cu dantelă sau broderie frumoasă în cazul în care îți dorești să oferi un cadou potrivit pentru evenimente sau ocazii mai speciale, sau poți alege rochițe de bumbac, practice pentru zilele călduroase și lejere petrecute afară la joacă.

Haine și accesorii vestimentare pentru fetițe de 2 ani, în tendințe actuale

De cum le văd pe mamele lor cum se aranjează, fetițele de 2 ani învață să fie cochete. Pentru o mică domnișoară este foarte ușor să găsești un cadou potrivit. Astfel, dacă trebuie să ajungi la o zi de naștere a unei fetițe de 2 ani și nu știi ce cadou să îi faci, te poți orienta către niște rochițe vesele, multicolore, cu sau fără volănașe. De asemenea, rochițele din dantelă, elegante, vor fi foarte apreciate de micile domnișoare. Iar pentru că este vorba despre fetițe mici, optează mai bine pentru hăinuțe colorate, deoarece la această vârstă este foarte ușor să le păteze. Bineînțeles că indiferent de ținută pe care alegi să o faci cadou, te poți gândi și la un accesoriu pentru ea - o coroniță, o eșarfă sau o gentuță.

Cele mai bune instrumente muzicale pentru fetițe 2 ani

Cauți cel mai bun cadou pentru o domnișoară care urmează să împlinească provocatoarea vârstă de 2 ani? Un instrument muzical poate fi soluția perfectă. Poți alege clasicul xilofon sau poate tobe, bonjo, chitară și de ce nu, un pian electronic. Poate părea că la această vârstă cei mici nu se vor descurca prea bine cu instrumentele complicate, însă vei fi surprins cu câtă plăcere și răbdare vor exersa. Poți opta chiar și pentru un set de instrumente cu tamburină, castaniete, flaut, maracas, triunghi muzical etc. Muzica relaxează și produce multă bucurie nu doar în rândul adulților, dar și printre copii.

Bijuterii și accesorii pentru fetițe 2 ani

Cauți o bijuterie cadou pentru o fetiță de 2 ani? Să fie o brățară din aur, cercei deosebiți cu pietricele sau un șnur roșu cu un pandantiv deosebit? Alege un cadou valoros în timp, ceva ce se păstrează, poate chiar o bijuterie personalizată cu numele fetiței, cu data ei de naștere, dar și alte bijuterii care nu sunt neapărat din materiale prețioase. Fetițele de 2 ani se bucură de orice accesoriu colorat, fie că vorbim de un lănțișor cu unocorn sau o brățară cu biluțe. De ținut cont de material, să fie sigur, să nu se rupă cu ușurință pentru că la această vârstă cei mici bagă orice în guriță. 

Întrebări frecvente
Ce cadouri se oferă fetițelor de 2 ani?

Pentru fetițe mici de 2 anișori se iau de obicei cadou diferite jucării de pluș, păpuși, cărți cu povești, jocuri pentru dezvoltarea intelectuală sau creativă.

Ce cadou pot să iau fiicăi de 2 ani?

Pentru fiica de 2 ani ai putea lua cadou o selecție de cărți cu povești și cărți care scot sunete de litere, sunete de animale pentru a cunoaște mai bine lumea din jur.

Ce cadou pot să iau sorei de 2 ani?

Un cadou impecabil pentru surioara de 2 ani ai putea lua cadou un set de bijuterie pentru copii, ar putea fi o pereche de cercei și colier din argint sau din oțel.