Ce cadouri poti cumpara unui copil (baietel) de 1 an? Jucarii si jocuri educative

17 vizitatori au notat acest articol cu:
Când trebuie alegi un cadou pentru un băiețel de un an, te poți rătăci printre recomandarile noastre de mai jos, mai ales dacă nu ai copii si-ti vine greu sa iei decizia corecta, potrivita si un cadou de actualitate. Astfel, nu va fi ușor să alegi între jucăriile din lemn, pe care le apreciază deopotrivă copiii și părinții și jucăriile de ultimă generație, prevăzute cu o multitudine de funcții distractive, amuzante și educative. Insa vei gasi si alte recomandari numai bune de oferit cadou celor mici.

Cele mai populare cadouri și jucarii cu activitati pentru băiețeii de 1 an

Dacă ai luat decizia să cumperi o jucărie, atunci orientează-te către una educativă, pe care o va putea folosi și mai târziu. Cele mai multe seturi de jucării din lemn sunt potrivite pentru a fi folosite pentru mai mulți ani, mai ales dacă sunt sub formă de cuburi pentru puzzle, pe care cei mici le adoră. Dacă este vorba despre seturi de figuri geometrice, pentru băiețel va fi o încântare să construiască cele mai înalte clădiri în mijlocul livingului.


Sfaturi si recomandari de cadouri pentru un bebe de 1 an, utile pentru dezvoltarea armonioasa

O variantă apreciată de jucării este reprezentată de gama de jucării - instrumente, cu ajutorul cărora talentul băiețelului va ieși la iveală cât mai repede, dacă există o astfel de înclinație. Alte jucării educative, foarte apreciate, sunt cele cu activități diverse - sunete, cântece, culori, animăluțe - incluzând și cărțile senzoriale. Altfel, toate jucăriile de calitate vor fi apreciate: mașinuțe, jucăriile de pluș, jucării și cărticele pentru baie, însă ține cont de faptul că toți invitații optează pentru a cumpăra o jucărie și diversifică. Poți alege articole vestimentare, lenjerii de pat și alte accesorii decorative.

Dacă ești foarte apropiat de părinți, te poți consulta cu ei pentru a alege împreună cadoul. Primii ani de viață cu noul membru în familie sunt extrem de solicitanți, atât ca energie, emoții, dar și financiar, așa că poate pe lista cu dorințe/articole pentru creșterea copilului încă se mai află câteva puncte nebifate: un infuzor pentru un aer purificat, pentru plasarea lui în camera micuțului, o tricicletă pentru când va ma crește etc.

Ai la dispozitie multe variante de cadouri pentru copii potrivite varstei si intereselor lor, la 1 an. Alege jucarii educative, cadouri personalizate:


Te rugăm să dai un rating recomandărilor văzute până acum în această secțiune.

Poate te mai interesează și:

Poți da mai departe acest articol dacă ți-a fost de folos.
RECOMANDĂRI DE CADOURI ȘI PE BLOG
Saltele activitati bebelusi - un cadou util tinerilor parinti!
Saltele activitati bebelusi - un cadou util tinerilor parinti!

În primele luni de viață, bebelușii nu au nevoie de toate tipurile de jucării, mult mai recomandate fiind jucăriile care contribuie la însușirea abilit...

citește
12 Idei de cadouri in tendinte actuale pentru majorat - pentru fete si baieti
12 Idei de cadouri in tendinte actuale pentru majorat - pentru fete si baieti

Am selectat ceva si amuzant, insa si practic... noi zicem ca ne-am incadrat in toate cerintele. Oricum, cadoul perfect pentru majorat este cel prin care adolescentul...

citește
Modele noi de Rochii Albe elegante - scurte, trei sferturi sau lungi?
Modele noi de Rochii Albe elegante - scurte, trei sferturi sau lungi?

Toată iarna ai fost nevoită să porţi pantaloni sau blugi şi acum de abia aştepţi să îmbraci din nou rochiile albe preferate. Îţi dai seama îns...

citește
Află printre primii cele mai cool idei de cadouri
Vei primi un singur email pe săptămână de la care te poți dezabona oricând.