CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Jucării De Plajă și Nisip Pentru Copii

Actualizat: 25 April, 2024 | Rating:

🎁 Vine concediul și poate ai nevoie de Jucării de plajă și nisip pentru copii? Avem tot ce îți trebuie pentru o vacanță de vis! Alege acum de pe site-ul nostru

Jucării de plajă și nisip pentru copii

A venit vara si cu ea si grija de a ne proteja pielea de radiatiile solare - a noastra si a copiilor nostri. Mersul pe plaja alaturi de cei mici presupune suficiente masuri de siguranta si un bagaj cu tot felul de lucruri dedicate lor - fie ca vorbim de sapca sau palarie, ochelari de soare, lotiunea cu factor de protectie solara, gustarile, apa si multe alte cateva produse ce i-ar tine ocupati pe plaja, pe nisip.

Am selectat cateva produse ce credem noi ca nu ar trebui sa lipseasca din acest bagaj pentru plaja cu produse dedicate copiilor. Profita de ofertele verii si achizitioneaza jucarii la preturi reduse. Uite recomandarile noastre:

Creme de protectie solara bio pentru copii  

Jucarii pentru plaja si nisip - pentru fete   

Pentru fete am selectat cateva jucarii de plaja cu personajele lor preferate: set cu multe accesorii de la Frozen, o cutie simpatica cu nisip, o mini piscina (ce poate fi pusa si in curte, nu doar la mare) si un cort de plaja cu mare protectie UV. 

Setul cu jucarii pentru nisip contine galetusa, sita, lopatica, grebla si doua forme de nisip. Copiii cu varstele peste 12 luni le vor adora.

Jucarii pentru plaja si nisip - pentru baieti  

iar pentru baieti la fel un set Cars cu multe acceorii pentru a se distra in nisip si a face forme fel si fel, set tractor cu foarte multe accesorii pentru plaja, am gasit chiar si un troller cu jucarii pentru a le lua cu voi la mare, cu personajul lor preferat - Minion. Colacul este special conceput pentru copiii cu varsta pana in 3 ani, acesta ajutandu-l sa inoate in siguranta, la o adancime de maxim 1 metru. Il poti folosi atat in piscine, in cadita, cat si in mare.

Alte produse utile pentru plaja  

Sa nu uitam cum soarele ne face si bine - ne ajuta sa ne odihnim atat la amiaza cat si noaptea, sa fim plini de energie si cu mult chef de a descoperi zi de zi cat mai multe lucruri, de asemenea ne stimuleaza si sistemul imunitar, sustine regenerarea celulara, ne bucuram de Vitamina D si multe alte beneficii. Fara soare sigur am fi ma tristi.

Sa ne racorim la soare, cu cei mici veseli si preocupati sa faca castele minunate din nisip! Important e sa nu exageram cand sunt radiatiile ultraviolete, la orele de pranz.