Cauti cadouri pentru copii de 3 ani, baieti? Jucarii si jocuri educative

39 vizitatori au notat acest articol cu:
De ce trebuie să ții cont și ce trebuie să verifici înainte de a cumpăra un cadou unui copil? Chiar dacă nu ești un expert, poți să cumperi un cadou reușit pentru un copil de 3 ani, atunci când ai în vedere câteva recomandări și sfaturi:

- Vârsta Este de ajuns să privești jucăriile și complexitatea lor, iar apoi să citești indicațiile producătorilor, privind vârsta recomandată. În cataloagele online vei putea citi descrierea jucăriilor, așa că poți alege din gama jucăriilor destinate copiilor cu vârsta de 3 ani.

Cele mai populare cadouri pentru un baietel de 3 ani - jocuri si jucarii educative:
- Complexitate Vârsta determină și complexitatea jucăriilor, astfel că te vei orienta conform acestor specificații. Desigur că indicațiile privind vârsta reprezintă o direcție pentru abilitățile motorii, maturitatea medie și evoluția cognitivă. Complexitatea se referă la funcția pe care o oferă jucăriile. Spre exemplu, jucăriile din lemn, cuburile din lemn sunt recunoscute pentru funcția distractivă. Cele mai bune jucării sunt cele care au mai multe funcții, fiind distractive, educative, amuzante: jucării cu sunete, cu becuri, care se aprind, care se mișcă. Aceste jucării sunt create pentru a capta și menține atenția celor mici, fiind și educative.

În plus, este bine să eviți stereotipurile, pentru că nu toți băieții preferă să se joace cu mașinuțele, așa că ține cont de personalitatea copilului atunci când alegi cadoul.

Sfaturi si recomandari de cadouri pentru un copil de 3 ani, baietel, utile pentru dezvoltarea armonioasa:
- Cărți senzoriale: sunt frumoase, sigur de utilizat și copiii învață noțiuni esențiale, într-o manieră distractivă (cifre, litere, culori, activități);
- Jucării de dimensiuni mari: fie că este vorba despre jucăriile de pluș sau despre trotinete, biciclete (cu sau fără pedale), căluți, mașini, cei mici adoră jucăriile mari.
- Tăblițe magnetice: sunt distractive și educative, ușor de folosit, dar cel mic trebuie să se joace cu piesele de dimensiuni mari doar sunt supravegherea adulților. O recomandare este să optezi pentru cele cu piese de dimensiuni mai mari.
- Cărți Lectura și crearea unei biblioteci pentru copii trebuie să reprezinte unul dintre interesele părinților și apropiaților. De aceea, pe lângă cele senzoriale, alege cărți cu povești, de care cel mic să se bucure împreună cu părinții lui, la lectura de seară.
Te rugăm să dai un rating recomandărilor văzute până acum în această secțiune.

Poate te mai interesează și:

Poți da mai departe acest articol dacă ți-a fost de folos.
RECOMANDĂRI DE CADOURI ȘI PE BLOG
12 Idei de cadouri in tendinte actuale pentru majorat - pentru fete si baieti
12 Idei de cadouri in tendinte actuale pentru majorat - pentru fete si baieti

Am selectat ceva si amuzant, insa si practic... noi zicem ca ne-am incadrat in toate cerintele. Oricum, cadoul perfect pentru majorat este cel prin care adolescentul...

citește
Modele noi de Rochii Albe elegante - scurte, trei sferturi sau lungi?
Modele noi de Rochii Albe elegante - scurte, trei sferturi sau lungi?

Toată iarna ai fost nevoită să porţi pantaloni sau blugi şi acum de abia aştepţi să îmbraci din nou rochiile albe preferate. Îţi dai seama îns...

citește
Rucsacuri si Ghiozdane scolare pentru adolescentii de liceu
Rucsacuri si Ghiozdane scolare pentru adolescentii de liceu

Inca putin pana la inceperea scolii si deja suntem cu gandul la un rucsac nou pentru acest an scolar. Cel actual e deja prea uzat, il ai oricum de mult prea mult timp si ...

citește
Află printre primii cele mai cool idei de cadouri
Vei primi un singur email pe săptămână de la care te poți dezabona oricând.