Cauti cadouri pentru copii de 3 ani, fetite? Jucarii si jocuri educative

Articol actualizat la 14.10.2019 cu cele mai noi produse din piață.
138 vizitatori l-au catalogat cu
Cum știi că ai nimerit cadoul potrivit pentru o fetiță de 3 ani? Ei bine, dacă jucăria o fascinează din prima clipă, iar apoi îi menține interesul aprins pentru o perioadă, atunci ai ales cum trebuie! Cu sau fără experiență în cumpărarea jocurilor pentru copii, în magazinele online vei găsi întotdeauna ceea ce cauți: siguranță, calitate, distracție, dezvoltare și educație. În cadrul acestor magazine vei găsi o rubrică dedicată recenziile oferite de către cei care le-au cumpărat deja, motiv pentru care este bine să le verifici înainte de a plasa comanda.

Acestea sunt câteva idei de cadouri pe care cea mică le va iubi:

- Jucării interactive Există la momentul actual o serie de jucării și jocuri, cu care cei mici sunt deja familiarizați, de pe tabletă, telefon și aplicațiile instalate: Pisicuța vorbitoare inteligentă (Talking Tom), măsuțe de activități, jucării muzicale, saltele cu activități.
- Căsuțe de păpuși și păpuși de diferite dimensiuni În funcție de evoluția fetiței, îi poți dărui micuței o păpușă, cu toate accesoriile necesare. Casele pentru păpuși sunt dintre cele mai diverse, cu accesorii numeroase, însă tu consultă recomandările de utilizare sau le poți cere sfatul altor părinți (ale căror fetițe au vârste mai mari) cu privire la tipologia accesoriilor permise la această vârstă.
- Cărți senzoriale fetruÎn ultima perioadă, cărțile senzoriale (unele variante pot fi personalizate), au devenit din ce în ce mai populare. Conținând numeroase informații educative, părinții și copiii le adoră: copilul se familiarizează cu cifre, culori, animale, își exersează abilitățile motrice și se distrează.

Cele mai populare cadouri pentru o fetiță de 3 ani sunt următoarele:
- Seturi de construcție/puzzle-uriFie că optezi pentru varianta clasică, cu jucării/cuburi din lemn sau pentru cele mai moderne seturi, cele cu piese magnetice, seturile de construcție sunt potrivite pentru fetițe și băieței, cu vârste de la 3 ani în sus.
- Jucării și jocuri educativeÎncepând cu cărțile senzoriale și până la seturile și planșele tematice (închide și deschiderea ușilor, folosirea butoanelor pentru a asculta diferite sunete) și până la jocurile cu dificultate mai mare, jocurile și jucăriile educative pot fi dăruite fetițelor de la cea mai mică vârstă.

-O bicicleta fara pedaledaca nu are sau trotineta. Vine vara, va sta mult pe afara, sa aiba cu ce isi consuma energia.
- Banc de lucru, cuburi din lemn pentru construit sau chiar o masuta cu scaunele,masuta pentru apa si nisip sau "Bucataria mea".
- În general, cupăpușile nu dai greș! :)

Cele mai de succes jucării sunt cele care fascinează copiii din prima clipă, dar care reprezintă un produs sigur pentru cei mici, îndeplinind și funcția educativă.
Ce poți face cadou unui baietel de 2 ani? La doi anișori, copilul începe să diversifice activitățile, mulți merg și vorbesc deja, comunicând cu toți, în toate manierele posibile. De aceea, interacțiunea se schimbă, așa că darurile pe care le primește pot să fie educative, utile, practice, amuzante; unele dintre acestea putând să fie oferite cu scopul de utilizare pentru câțiva ani:

Sfaturi si recomandari de cadouri pentru un copil de 3 ani, utile pentru dezvoltarea armonioasa:

Dacă este vorba despre fetița unor prieteni și nu te poți decide cu privire la cadoul pe care îl poți oferi, poți să le ceri părerea părinților. Iar dacă este vorba despre un cerc apropiat, poți vorbi cu restul invitaților pentru un cadou - investiție mai mare: un aparat util, o piesă de mobilier necesară, un curs de inot, de balet, călărie.

Așadar, fie că este vorba despre copilul tău, despre o nepoțică sau despre copilul unei cunoștințe, trebuie să alegi un cadou potrivit pentru aniversarea de 3 ani. Speram ca te-au ajutat recomandarile noastre de pe CadoLand.
Te rugăm să dai un rating recomandărilor văzute până acum în această secțiune.
Alte idei de cadouri relevante:
Cadouri pentru barbati de 60 ani - deosebite, obiecte de calitate
Cadouri pentru barbati de 60 ani - deosebite, obiecte de calitate

Ce preferă bărbații de 60 de ani să primească de ziua lor sau de sărbători? Darul ales depinde foarte mult de relația pe care o aveți, dar și de preferințele p...

citește tot
Cadouri pentru femei de 60 ani - deosebite, lucruri de suflet
Cadouri pentru femei de 60 ani - deosebite, lucruri de suflet

Femeile care au împlinit sau urmează să împlinească 60 de ani prețuiesc mai mult timpul petrecut cu cei dragi, experiențele noi și lucrurile care nu au ...

citește tot
Cadouri pentru barbati de 50 ani - deosebite, obiecte de calitate
Cadouri pentru barbati de 50 ani - deosebite, obiecte de calitate

La 50 de ani, se presupune că un bărbat are tot ce își dorește: oameni dragi aproape, reușite în viața profesională și multe pasiuni de care se bucura...

citește tot
Cadouri pentru femei de 50 ani - deosebite, obiecte de calitate
Cadouri pentru femei de 50 ani - deosebite, obiecte de calitate

Cauți un cadou pentru o femeie de 50 ani? Să fie în tendințe, deosebit, simbolic sau mai de lux? Pe lângă petrecerea reușită, inspira-te din aceste idei...

citește tot
Cadouri pentru barbati de 40 ani - deosebite, in tendinte actuale
Cadouri pentru barbati de 40 ani - deosebite, in tendinte actuale

Cauți un cadou pentru un bărbat de 40 ani? Să fie în tendințe, deosebit, simbolic sau mai de lux? Pe lângă petrecerea reușită, inspira-te din aceste id...

citește tot
Cadouri pentru femei de 40 ani - deosebite, in tendinte actuale
Cadouri pentru femei de 40 ani - deosebite, in tendinte actuale

Cauți un cadou pentru o femeie de 40 ani? Să fie în tendințe, deosebit, simbolic sau mai de lux? Pe lângă petrecerea reușită, inspira-te din aceste idei...

citește tot
Află printre primii cele mai cool idei de cadouri
Vei primi un singur email pe săptămână de la care te poți dezabona oricând.
LIVE UPDATES
eMAG Black Friday 2019 🛍️ » vezi reducerile