Cauti cadouri pentru copii de 4 ani, baieti? Jucarii si jocuri educative

27 vizitatori au notat acest articol cu:
Bucuria copiilor atunci când primesc un dar este neprețuită, motiv pentru care atât părinții, cât și apropiații adoră să aleagă cele mai potrivite jucării și jocuri. Deoarece la vârsta de 4 ani, copiii încep să își recunoască emoțiile, dar le și identifică la cei cu care interacționează, selectarea celui mai potrivit cadou pentru băieți se va face ținând cont de vârstă. Mai apoi, este necesar să alegi o jucările în funcție de preferințele personale ale micuțului.

Dacă ești părinte, va fi mai ușor să alegi o jucărie sau un joc pentru a completa colecția, dar dacă urmează aniversarea unui copil al apropiaților, cercetarea va fi mai amplă.

Iată jucăriile și jocurile în tendințe, pentru un băiețel de 4 ani - Sfaturi si recomandari

- Jucării care stimulează utilizarea abilităților motorii fine, întrucât în jurul vârstei de 4 ani acestea încep să fie exersate mai mult decât în anii precedenți: jucării flexibile, cărți senzoriale, cuburi din lemn, jocuri cu piese de dimensiuni potrivite (pentru construcție).
- Un loc pentru relaxare, doar al lui: crearea unui spațiu dedicat în casă este mai important decât ți-ai putea imagina, chiar dacă spre seară adoră să se cuibărească în dormitorul părinților. Un cort pentru interior, un hamac (ce poate fi așezat și montat în interior sau exterior), o casă - loc de joacă pentru grădină (mai ales dacă spațiul permite), reprezintă crearea spațiului pentru lectură, pentru savurarea gustării de după-amiază.
- Mașinuțe: indiferent de dimensiuni și tipologie (camion, mașină de poliție, de pompieri, salvare), mașinuțele sunt extrem de apreciate de către băieței.

Dacă bugetul permite, poți alege inclusiv o mașină modernă, cu telecomandă, de care băiețelul va fi extrem de încântat, dar care reprezintă și un cadou pe care îl va utiliza pe termen lung.
- Seturi de culori și lucru manual: băieții adoră, ca și fetele, să deseneze și să coloreze, așa că nu uita să îi completezi stocurile de acuarele, culori și papetărie. Oricare ar fi preferințele celui mic, jucăriile actuale sunt educaționale, distractive, pot fi utilizate în exterior, așa că nu ai cum să dai greș.

Carti de citit potrivite pentru baieti de 4 ani - un cadou ideal spre lumea povestilor:

Te rugăm să dai un rating recomandărilor văzute până acum în această secțiune.

Poate te mai interesează și:

Poți da mai departe acest articol dacă ți-a fost de folos.
RECOMANDĂRI DE CADOURI ȘI PE BLOG
12 Idei de cadouri in tendinte actuale pentru majorat - pentru fete si baieti
12 Idei de cadouri in tendinte actuale pentru majorat - pentru fete si baieti

Am selectat ceva si amuzant, insa si practic... noi zicem ca ne-am incadrat in toate cerintele. Oricum, cadoul perfect pentru majorat este cel prin care adolescentul...

citește
Modele noi de Rochii Albe elegante - scurte, trei sferturi sau lungi?
Modele noi de Rochii Albe elegante - scurte, trei sferturi sau lungi?

Toată iarna ai fost nevoită să porţi pantaloni sau blugi şi acum de abia aştepţi să îmbraci din nou rochiile albe preferate. Îţi dai seama îns...

citește
Rucsacuri si Ghiozdane scolare pentru adolescentii de liceu
Rucsacuri si Ghiozdane scolare pentru adolescentii de liceu

Inca putin pana la inceperea scolii si deja suntem cu gandul la un rucsac nou pentru acest an scolar. Cel actual e deja prea uzat, il ai oricum de mult prea mult timp si ...

citește
Află printre primii cele mai cool idei de cadouri
Vei primi un singur email pe săptămână de la care te poți dezabona oricând.