Cauti cadouri pentru copii de 6 ani, fetite? Jucarii si jocuri educative

Articol actualizat la 14.10.2019 cu cele mai noi produse din piață.
116 vizitatori l-au catalogat cu
La vârsta de 6 ani, copiii deja se pregătesc de școală, iar activitățile și ocupațiile din timpul liber sunt specifice preșcolarului: mulți au asimilat numeroase cunoștințe, în funcție de abilități, preferințe, talente, dar și conform cursurilor la care participă la grădinițe. Poți rămâne surprins să vezi că fetița cunoscuților tăi deja cunoaște o serie de noțiuni sau chiar vorbește într-o limbă străină, mai ales în cazul copiilor care merg la grădinițe în limba germană sau la cele particulare, în limba engleză.

Pentru a alege cadoul perfect, va trebui să cunoști mai întâi trăsăturile copiilor de 6 ani:

Mai ales când nu ai copii și nu interacționezi frecvent cu aceștia, ai putea să crezi că toate jucăriile potrivite. Nu îți subestimăm intuiția atunci când alegi cadoul, însă trebuie să știi că, de cele mai multe ori, indicațiile creatorilor jocurilor în ceea ce privește vârsta recomandată se bazează întocmai pe maniera în care au fost gândite. În al doilea rând, pentru ca o jucărie să fie o investiție potrivită, indiferent de preț, funcțiile educative și cea distractivă se vor îmbina armonios, fie că este vorba despre un puzzle cu o imagine de poveste, o trotinetă, care aduce bucurie și stimulează mișcarea fizică sau o carte de colorat, care contribuie la creativitate și asimilarea corectă a culorilor și nuanțelor.


Așadar, pentru o fetiță de vârsta de 6 ani, opțiunile de cadouri de jocuri si jucării se extind:

- Cadouri practice Cei mai mulți copii sunt extrem de creativi, așa că vor transforma orice joc sau jucărie într-o experiență unică. Dintre toate, recomandam jocurile Playmobile. De aceea, te poți gândi la jocuri care stimulează creativitatea, dar cu care exersează și ce au învățat la grădiniță: tablă magnetică cu litere, cifre, culori, animale; jocuri de cuvinte, alcătuirea propozițiilor, jocuri simple de matematică etc.

În gama cadourilor practice se încadrează, bineînțeles, tot ce ține de mișcare fizică, în mediul exterior. La 6 ani, copiii deja petrec zilele libere cu părinții la aer curat, cu bicicletele, rolele, trotinetele, unii chiar cu skateboardul. Astfel, poți alege oricând un astfel de cadou, dar te sfătuim să te consulți cu părinții în prealabil. Nu uita de accesoriile de protecție: cască, genunchiere.

- Cadouri pentru domnișoare Fetițele sunt foarte atente la tot ce este în jur și încep să își imite mai frecvent părinții, în ceea ce privește activitățile interioare: le place să exerseze în mica lor bucătărie, să imite profesia părinților etc. Un set pentru servirea ceaiului, accesorii pentru crearea unei săli de clasă, a unui cabinet medical sau a unei bucătării în miniatură reprezintă o alegere excelentă.
- Bijuterii și accesorii colorate pentru păr Bijuteriile și accesoriile de păr sunt utilizate la ordinea zilei de către fetițe, iar în magazinele online vei descoperi o serie de seturi cu diverse accesorii.

Oricum, fetitele de 6 ani sunt topite dupa UNICORNI. Ai putea alege ceva cu aceasta tematica iubita de ele.
Cărțile, accesoriile de scris și carnețelele, chiar și cele tip jurnal, încep să devină o parte importantă pentru fetițele de 6 ani, drept pentru care poți alege un set compus din aceste obiecte.Noi recomandam cartile Editurii Usborne.

Carti de citit potrivite pentru fetitele de 6 ani - un cadou ideal spre lumea povestilor:

Adaugă și o carte cadoului, pentru a participa la crearea unei biblioteci pentru cea mică.

Tu cum îi trezești copilului tău pofta pentru lectură? Tips & tricks:
✔️ O poti alege pe ea să aleagă cartea. 📚 Chiar dacă face o alegere la care nu te așteptai, în acest mod copilul va simți că are putere de decizie.
✔️ Lasă copilul să întoarcă pagina. 📖 Astfel, va descoperi singur/a ce urmează în poveste.
​✔️ Citește-i încă din primele zile de la naștere. 😍 Acest lucru ajută copilul să-ți recunoască vocea mai bine de-a lungul timpului și stimulează învățarea limbii.


Te rugăm să dai un rating recomandărilor văzute până acum în această secțiune.
Alte idei de cadouri relevante:
Cadouri pentru barbati de 60 ani - deosebite, obiecte de calitate
Cadouri pentru barbati de 60 ani - deosebite, obiecte de calitate

Ce preferă bărbații de 60 de ani să primească de ziua lor sau de sărbători? Darul ales depinde foarte mult de relația pe care o aveți, dar și de preferințele p...

citește tot
Cadouri pentru femei de 60 ani - deosebite, lucruri de suflet
Cadouri pentru femei de 60 ani - deosebite, lucruri de suflet

Femeile care au împlinit sau urmează să împlinească 60 de ani prețuiesc mai mult timpul petrecut cu cei dragi, experiențele noi și lucrurile care nu au ...

citește tot
Cadouri pentru barbati de 50 ani - deosebite, obiecte de calitate
Cadouri pentru barbati de 50 ani - deosebite, obiecte de calitate

La 50 de ani, se presupune că un bărbat are tot ce își dorește: oameni dragi aproape, reușite în viața profesională și multe pasiuni de care se bucura...

citește tot
Cadouri pentru femei de 50 ani - deosebite, obiecte de calitate
Cadouri pentru femei de 50 ani - deosebite, obiecte de calitate

Cauți un cadou pentru o femeie de 50 ani? Să fie în tendințe, deosebit, simbolic sau mai de lux? Pe lângă petrecerea reușită, inspira-te din aceste idei...

citește tot
Cadouri pentru barbati de 40 ani - deosebite, in tendinte actuale
Cadouri pentru barbati de 40 ani - deosebite, in tendinte actuale

Cauți un cadou pentru un bărbat de 40 ani? Să fie în tendințe, deosebit, simbolic sau mai de lux? Pe lângă petrecerea reușită, inspira-te din aceste id...

citește tot
Cadouri pentru femei de 40 ani - deosebite, in tendinte actuale
Cadouri pentru femei de 40 ani - deosebite, in tendinte actuale

Cauți un cadou pentru o femeie de 40 ani? Să fie în tendințe, deosebit, simbolic sau mai de lux? Pe lângă petrecerea reușită, inspira-te din aceste idei...

citește tot
Află printre primii cele mai cool idei de cadouri
Vei primi un singur email pe săptămână de la care te poți dezabona oricând.
LIVE UPDATES
eMAG Black Friday 2019 🛍️ » vezi reducerile