Cauti cadouri pentru copii de 6 ani, fetite? Jucarii si jocuri educative

16 vizitatori au notat acest articol cu:
La vârsta de 6 ani, copiii deja se pregătesc de școală, iar activitățile și ocupațiile din timpul liber sunt specifice preșcolarului: mulți au asimilat numeroase cunoștințe, în funcție de abilități, preferințe, talente, dar și conform cursurilor la care participă la grădinițe. Poți rămâne surprins să vezi că fetița cunoscuților tăi deja cunoaște o serie de noțiuni sau chiar vorbește într-o limbă străină, mai ales în cazul copiilor care merg la grădinițe în limba germană sau la cele particulare, în limba engleză.

Pentru a alege cadoul perfect, va trebui să cunoști mai întâi trăsăturile copiilor de 6 ani:

Mai ales când nu ai copii și nu interacționezi frecvent cu aceștia, ai putea să crezi că toate jucăriile potrivite. Nu îți subestimăm intuiția atunci când alegi cadoul, însă trebuie să știi că, de cele mai multe ori, indicațiile creatorilor jocurilor în ceea ce privește vârsta recomandată se bazează întocmai pe maniera în care au fost gândite. În al doilea rând, pentru ca o jucărie să fie o investiție potrivită, indiferent de preț, funcțiile educative și cea distractivă se vor îmbina armonios, fie că este vorba despre un puzzle cu o imagine de poveste, o trotinetă, care aduce bucurie și stimulează mișcarea fizică sau o carte de colorat, care contribuie la creativitate și asimilarea corectă a culorilor și nuanțelor.


Așadar, pentru o fetiță de vârsta de 6 ani, opțiunile de cadouri de jocuri si jucării se extind:

- Cadouri practice Cei mai mulți copii sunt extrem de creativi, așa că vor transforma orice joc sau jucărie într-o experiență unică. Dintre toate, recomandam jocurile Playmobile. De aceea, te poți gândi la jocuri care stimulează creativitatea, dar cu care exersează și ce au învățat la grădiniță: tablă magnetică cu litere, cifre, culori, animale; jocuri de cuvinte, alcătuirea propozițiilor, jocuri simple de matematică etc.

În gama cadourilor practice se încadrează, bineînțeles, tot ce ține de mișcare fizică, în mediul exterior. La 6 ani, copiii deja petrec zilele libere cu părinții la aer curat, cu bicicletele, rolele, trotinetele, unii chiar cu skateboardul. Astfel, poți alege oricând un astfel de cadou, dar te sfătuim să te consulți cu părinții în prealabil. Nu uita de accesoriile de protecție: cască, genunchiere.

- Cadouri pentru domnișoare Fetițele sunt foarte atente la tot ce este în jur și încep să își imite mai frecvent părinții, în ceea ce privește activitățile interioare: le place să exerseze în mica lor bucătărie, să imite profesia părinților etc. Un set pentru servirea ceaiului, accesorii pentru crearea unei săli de clasă, a unui cabinet medical sau a unei bucătării în miniatură reprezintă o alegere excelentă.
- Bijuterii și accesorii colorate pentru păr Bijuteriile și accesoriile de păr sunt utilizate la ordinea zilei de către fetițe, iar în magazinele online vei descoperi o serie de seturi cu diverse accesorii.

Oricum, fetitele de 6 ani sunt topite dupa UNICORNI. Ai putea alege ceva cu aceasta tematica iubita de ele.
Cărțile, accesoriile de scris și carnețelele, chiar și cele tip jurnal, încep să devină o parte importantă pentru fetițele de 6 ani, drept pentru care poți alege un set compus din aceste obiecte.Noi recomandam cartile Editurii Usborne.

Carti de citit potrivite pentru fetitele de 6 ani - un cadou ideal spre lumea povestilor:

Adaugă și o carte cadoului, pentru a participa la crearea unei biblioteci pentru cea mică.

Tu cum îi trezești copilului tău pofta pentru lectură? Tips & tricks:
✔️ O poti alege pe ea să aleagă cartea. 📚 Chiar dacă face o alegere la care nu te așteptai, în acest mod copilul va simți că are putere de decizie.
✔️ Lasă copilul să întoarcă pagina. 📖 Astfel, va descoperi singur/a ce urmează în poveste.
​✔️ Citește-i încă din primele zile de la naștere. 😍 Acest lucru ajută copilul să-ți recunoască vocea mai bine de-a lungul timpului și stimulează învățarea limbii.


Te rugăm să dai un rating recomandărilor văzute până acum în această secțiune.

Poate te mai interesează și:

Poți da mai departe acest articol dacă ți-a fost de folos.
RECOMANDĂRI DE CADOURI ȘI PE BLOG
12 Idei de cadouri in tendinte actuale pentru majorat - pentru fete si baieti
12 Idei de cadouri in tendinte actuale pentru majorat - pentru fete si baieti

Am selectat ceva si amuzant, insa si practic... noi zicem ca ne-am incadrat in toate cerintele. Oricum, cadoul perfect pentru majorat este cel prin care adolescentul...

citește
Modele noi de Rochii Albe elegante - scurte, trei sferturi sau lungi?
Modele noi de Rochii Albe elegante - scurte, trei sferturi sau lungi?

Toată iarna ai fost nevoită să porţi pantaloni sau blugi şi acum de abia aştepţi să îmbraci din nou rochiile albe preferate. Îţi dai seama îns...

citește
Rucsacuri si Ghiozdane scolare pentru adolescentii de liceu
Rucsacuri si Ghiozdane scolare pentru adolescentii de liceu

Inca putin pana la inceperea scolii si deja suntem cu gandul la un rucsac nou pentru acest an scolar. Cel actual e deja prea uzat, il ai oricum de mult prea mult timp si ...

citește
Află printre primii cele mai cool idei de cadouri
Vei primi un singur email pe săptămână de la care te poți dezabona oricând.