Cauti cadouri pentru copii de 5 ani, baieti? Jucarii si jocuri educative

21 vizitatori au notat acest articol cu:
Cele mai multe cadouri pentru băiețeii de 5 ani includ jucării, jocuri și cărți, cele mai multe persoane preferând să lase în seama părinților cumpărăturile de haine și încălțăminte. Numeroasele variante de jucării te pot pune în încurcătură, mai ales că nu toate sunt la fel de sigure, unii producători neacordând atenție materialelor de confecționare, respectiv notării indicațiilor de utilizare (vârstă, mențiunea de a fi utilizate sub supravegherea părinților etc).

Iată jucăriile și jocurile în tendințe, pentru un băiețel de 5 ani - Sfaturi si recomandari
- Jucării educative La vârsta de 5 ani, băiețeii deja vorbesc, comunică, au preferințe personale, la grădiniță învățând deja noțiuni elementare. Jocurile educative includ tăblițele magnetice, cele de desen, jocurile pentru exersarea noțiunilor asimilate.
- Jucării care stimulează spiritul de explorare Seturi cu jucării pe meserii, jocuri de rol, ținute de detectiv, medic, polițist, pompier, sunt suficiente pentru ca micuțul să creeze un adevărat univers în casă sau la locul de joacă.
- Jucării pentru cei care iubesc muzica Copiii au multe pasiuni când sunt mici, însă părinții preferă să le alimenteze pe fiecare dintre acestea, pentru a se asigura că au pus bazele unor alegeri corecte. Astfel, dacă băiețelul pentru care cauți un cadou are o inclinație, poți alege un instrument muzical de jucărie, dar poți chiar și propune părinților lecții de pian sau vioară. Nu uita! Vârsta copilăriei este cea în care copiii învață cel mai rapid!
- Jucării de construcție: fie că optezi pentru cuburile clasice din lemn sau pentru cele mai noi piese de logo, băieții adoră să construiască.
- Jocuri distractive: poți alege un joc de cărți sau unul mai complicat, atât timp cât vârsta de joacă este +5 ani, un joc este alegerea perfectă. Se va juca împreună cu familia sau cu prietenii, putând să devină jocul preferat.

Instrumente muzicale potrivite celor mici in jur de 5 ani. Incurajeaza creativitatea!

Carti de citit potrivite pentru baieti de 5 ani - un cadou ideal spre lumea povestilor:

Adaugă și o carte cadoului, pentru a participa la crearea unei biblioteci pentru cel mic.

Tu cum îi trezești copilului tău pofta pentru lectură? Tips & tricks:
✔️ Lasă-l pe el să aleagă cartea. 📚 Chiar dacă face o alegere la care nu te așteptai, în acest mod copilul va simți că are putere de decizie.
✔️ Lasă copilul să întoarcă pagina. 📖 Astfel, va descoperi singur ce urmează în poveste.
✔️ Citește-i încă din primele zile de la naștere. 😍 Acest lucru ajută copilul să-ți recunoască vocea mai bine de-a lungul timpului și stimulează învățarea limbii.Indiferent de jucăria pe care o vei alege, toate propunerile de mai sunt îndeplinesc funcția educativă și distractivă, care reprezintă principalele atribute pentru ca o jucările să fie apreciată de către micuț, iar părinții să aprobe utilizarea ei.
Te rugăm să dai un rating recomandărilor văzute până acum în această secțiune.

Poate te mai interesează și:

Poți da mai departe acest articol dacă ți-a fost de folos.
RECOMANDĂRI DE CADOURI ȘI PE BLOG
12 Idei de cadouri in tendinte actuale pentru majorat - pentru fete si baieti
12 Idei de cadouri in tendinte actuale pentru majorat - pentru fete si baieti

Am selectat ceva si amuzant, insa si practic... noi zicem ca ne-am incadrat in toate cerintele. Oricum, cadoul perfect pentru majorat este cel prin care adolescentul...

citește
Modele noi de Rochii Albe elegante - scurte, trei sferturi sau lungi?
Modele noi de Rochii Albe elegante - scurte, trei sferturi sau lungi?

Toată iarna ai fost nevoită să porţi pantaloni sau blugi şi acum de abia aştepţi să îmbraci din nou rochiile albe preferate. Îţi dai seama îns...

citește
Rucsacuri si Ghiozdane scolare pentru adolescentii de liceu
Rucsacuri si Ghiozdane scolare pentru adolescentii de liceu

Inca putin pana la inceperea scolii si deja suntem cu gandul la un rucsac nou pentru acest an scolar. Cel actual e deja prea uzat, il ai oricum de mult prea mult timp si ...

citește
Află printre primii cele mai cool idei de cadouri
Vei primi un singur email pe săptămână de la care te poți dezabona oricând.