Cauti cadouri pentru copii de 10 ani, fetite? Jucarii si jocuri educative

Articol actualizat la 14.10.2019 cu cele mai noi produse din piață.
140 vizitatori l-au catalogat cu
Pentru fetele de 10 ani, un cadou potrivit ar putea însemna o provocare: la această vârstă, nu mai sunt la fel de interesate de orice jucărie, însă nici nu au ajuns la vârsta la care pasiunile se îndreaptă exclusiv către haine, modă etc. În plus, generațiile actuale nu mai au aceleași interese ca cele avute de copii în perioada în care ai crescut tu, așa că este necesară cercetarea intereselor copiilor, mai ales dacă nu ai copii și cadoul este pentru o nepoțică, fină sau fetița unor amici. Din acest motiv, va trebui să te orientezi către jocuri și jucării populare, dar să fii atent și la preferințele personale ale celei care va primi cadoul.

Iată cele mai populare cadouri pentru fetele de 10 ani, potrivite pentru diferite personalități:

- Seturi de artă și lucru manual - Arts & Crafts În această categorie vei identifica numeroase tipuri de seturi, începând cu cele clasice, care includ papetăria pentru pictură și desen, creioane, culori acrilice, acuarele, pensule, cărbune pentru grafică. Pe scurt, orice ajută la dezvoltarea pasiunii. Alte seturi pot fi pentru String Art, pentru crearea de bijuterii, astfel că vor include toate accesoriile necesare pentru a le realizat.
- Seturi/ jocuri de explorare, știință Atât băieții, cât și fetele, pot fi extrem de interesați de cunoașterea mediului înconjurător, la fel cum pot dezvolta o pasiune pentru experimentele de laborator, pe care le pot exersa și acasă, nu doar la școală sau la un centru de activități.
- Boardgames - jocuri de societateDe la popularul Monopoly și binecunoscutul Scrabble (în limba engleză și limba română) și până la jocurile mai complexe (Dixit, Carcassonne, Catan, Activity), aceste jocuri sunt extrem de iubite de către copii.
- Cadouri pentru fetițele sportive Pentru o fetiță de 10 ani care adoră sportul, va fi simplu să achiziționezi o pereche nouă de role, un skateboard, o trotinetă - nu este nevoie decât să îi cunoști culoarea/culorile favorite și să alegi modelul potrivit. - Boardgames (jocuri de societate) Perfecte pentru petrecerile în pijamale, dar și pentru serile liniștite în familie, jocurile de societate se încadrează în categoria jocurilor educative: Activity, Dixit, Carcassonne.
Poți să alegi inclusiv un puzzle sau lego, îi vei face o surpriză deosebită dacă alegi unul cu personajul din desenele ei favorite.

- Seturi de înfrumusețareSunt iubite de toate fetițele, fie că sunt destinate pictării pe față, colorării unghiilor, așa că poți alege un astfel de set, cu toate accesoriile incluse. Este important să verifici întotdeauna ingredientele din care sunt produse aceste cosmetice.- CărțiMulți copii sunt pasionați de lectură, în special pentru că au diversitatea titlurilor, autorilor și editurilor. Alege câteva titluri interesante din magazinele online și fă-i o bucurie, contribuind totodată la crearea bibliotecii micuței.

Aceste cadouri sunt perfecte pentru darurile de vacanță de vară, aniversări, sărbători și pentru orice alte ocazii pe care le celebrați!

Recomandari de carti pentru o fetita de 10 ani. Un cadou util pentru viitorul si formarea ei!
Ai o serie de cadouri inspirate prezentate în lista de mai sus, așa că alege-l pe cel care se încadrează în bugetul stabilit, ține cont de preferințele personale în materie activități, dar ține cont și de culorile preferate și tipul jocurile pe care deja le are.
Te rugăm să dai un rating recomandărilor văzute până acum în această secțiune.
Alte idei de cadouri relevante:
Carti de povesti in engleza pentru copii - educative si distractive
Carti de povesti in engleza pentru copii - educative si distractive

Familiarizarea copiilor cu lectura este foarte importantă pentru dezvoltarea copiilor, încă din primii ani de viață. Datorită faptului că toate cărțile pent...

citește tot
Top Idei de cadouri pentru baieti de 13 ani - Jucarii si jocuri educative
Top Idei de cadouri pentru baieti de 13 ani - Jucarii si jocuri educative

Dacă vrei să fii remarcat la o petrecere aniversară, asigură-te că dăruiești cel mai cool cadou! Când cauți un cadou pentru un băiat care are 13 ani, e nev...

citește tot
Top Idei de cadouri pentru baieti de 12 ani - Jucarii si jocuri educative
Top Idei de cadouri pentru baieti de 12 ani - Jucarii si jocuri educative

Băieții de 12 ani au, cu siguranță, preferințele lor, cei mai mulți fiind interesați de jocuri, sporturi, timp cu prietenii, știință și tehnologie. Totuși, la...

citește tot
Cadouri pentru pasionatii de astronomie - ideale pentru copii si adulti
Cadouri pentru pasionatii de astronomie - ideale pentru copii si adulti

Ai minim un prieten căruia îi place să privească cerul înstelat? Adulți sau copii, pasiunea pentru astronomie chiar nu are vârstă. Iar dacă doreș...

citește tot
Top Idei de cadouri pentru baieti de 11 ani - Jucarii si jocuri educative
Top Idei de cadouri pentru baieti de 11 ani - Jucarii si jocuri educative

Ce cadou își poate dori un băiețel de 11 ani? La vârsta aceasta, un băiat este mai pasionat de jocuri, jucării și tehnologie decât de haine, modă...

citește tot
Top Idei de cadouri pentru fete de 11 ani - Jucarii si jocuri educative
Top Idei de cadouri pentru fete de 11 ani - Jucarii si jocuri educative

Îți place să fii persoana care alege cadouri reușite? Mai ales când este vorba despre copii, îți dorești ca jocurile sau jucăriile dăruite să fi...

citește tot
Află printre primii cele mai cool idei de cadouri
Vei primi un singur email pe săptămână de la care te poți dezabona oricând.