Cauti cadouri pentru copii de 6 ani, baieti? Jucarii si jocuri educative

39 vizitatori au notat acest articol cu:
Cauți cadouri cool pentru un băiețel de 6 ani? De data aceasta te salvăm noi: am pregătit o listă cu numeroase idei de cadouri, în tendințe, care îndeplinesc funcția distractivă și cea educativă, potrivite pentru vârsta aceasta:

Iată jucăriile și jocurile în tendințe, pentru un băiețel de 6 ani - Sfaturi si recomandari
- Jucării care ajută la însușirea noțiunilor de cultură generală Un glob pământesc, un atlas geografic, zoologic, biologic, într-o variantă adaptată pentru cei mici, precum și o numărătoare, jocuri de cuvinte, cifre, jocuri de cărți - toate acestea sunt idei minunate pentru a susține educația celui mic, totul desfășurându-se într-o notă distractivă,
- Instrumente muzicale La fel de educative precum un atlas, un album cu informații de cultură generală, instrumentele muzicale sunt o alegere potrivită pentru un copil de 6 ani, care deja știe și exprimă modul în care dorește să petreacă timpul.
- Lego Pentru un băiat de 6 ani, piesele de Lego nu vor fi niciodată suficiente, așa că poți alege cu încredere un set - în magazinele online vei găsi numeroase articole dintre care poți selecta.
- Mașini Nu este doar un clișeu, băieții (și chiar unele fete) adoră să se joace cu mașinile, fie că este vorba despre o macheta unui model de lux sau o mașină de poliție, pompieri, salvare.
- Minge de fotbal, volei, seturi de tenis/ping pong Susținerea activităților sportive este extrem de importantă pentru cei mici, așa că îl poți încuraja să facă mai mult sport, cu prietenii sau cu părinții, prin dăruirea unei mingi de volei, fotbal sau seturi pentru tenis.
- Boardgames - jocurile de societate sunt la mare căutare în zilele noastre, o mare parte dintre acestea fiind create pentru a fi jucate inclusiv de către copiii cu vârsta mai mare de 6 ani. Așadar, poți inclusiv să alegi un joc pentru sărbătorit.
- Carti

Instrumente muzicale potrivite celor mici in jur de 6 ani. Incurajeaza creativitatea!Avantajul principal al acestei vârste este faptul că poți să alegi jucării și jocuri pe care băiețelul le va folosi ani la rând. De aceea, orientează-te întotdeauna către jocuri și jucării de calitate, care au specificate indicațiile de utilizare în funcție de vârstă.


Te rugăm să dai un rating recomandărilor văzute până acum în această secțiune.

Poate te mai interesează și:

Poți da mai departe acest articol dacă ți-a fost de folos.
RECOMANDĂRI DE CADOURI ȘI PE BLOG
12 Idei de cadouri in tendinte actuale pentru majorat - pentru fete si baieti
12 Idei de cadouri in tendinte actuale pentru majorat - pentru fete si baieti

Am selectat ceva si amuzant, insa si practic... noi zicem ca ne-am incadrat in toate cerintele. Oricum, cadoul perfect pentru majorat este cel prin care adolescentul...

citește
Modele noi de Rochii Albe elegante - scurte, trei sferturi sau lungi?
Modele noi de Rochii Albe elegante - scurte, trei sferturi sau lungi?

Toată iarna ai fost nevoită să porţi pantaloni sau blugi şi acum de abia aştepţi să îmbraci din nou rochiile albe preferate. Îţi dai seama îns...

citește
Rucsacuri si Ghiozdane scolare pentru adolescentii de liceu
Rucsacuri si Ghiozdane scolare pentru adolescentii de liceu

Inca putin pana la inceperea scolii si deja suntem cu gandul la un rucsac nou pentru acest an scolar. Cel actual e deja prea uzat, il ai oricum de mult prea mult timp si ...

citește
Află printre primii cele mai cool idei de cadouri
Vei primi un singur email pe săptămână de la care te poți dezabona oricând.