Cauti cadouri pentru copii de 7 ani, fetite? Jucarii si jocuri educative

15 vizitatori au notat acest articol cu:
Ocaziile pentru a dărui unei fetițe un cadou practic și distractiv sunt diverse, incluzând atât aniversările, sărbătorile, cât și o vizită, întâlnire, după o perioadă îndelungată.
Partea bună atunci când cauți un cadou pentru o fetiță de 7 ani este faptul că deja are conturate preferințele personale, astfel că variantele de cadouri - jucării și jocuri educative - sunt nelimitate. Totuși, numeroasele opțiuni te-ar putea pune în încurcătură: care jucării sunt în tendințe, dar sunt și educative și pe placul fetiței?

Așadar, pentru o fetiță de vârsta de 7 ani, opțiunile de cadouri de jocuri si jucării se extind:

Iată cele mai potrivite cadouri, în mare parte atemporale, selectate pentru a îndeplini funcția educativă și cea distractivă, în același timp:- Accesorii de desenat Fetițele adoră să deseneze și să coloreze, iar seturile actuale de acuarele, culori și instrumente de desenat sunt foarte atractive, ușor de utilizat și foarte apreciate de către micuțele domnișoare. Astfel de cadouri fac parte dintre cele care încurajează creativitate, fiind o alternativă pentru a reduce timpul petrecut pe tabletă sau telefon, acolo unde fetițele talentate deja cunosc programele și aplicațiile de desen și colorat.

- Cărți Fie că este vorba despre cărți de povești clasice sau cele moderne, cu prințese independente și unicorni, interactive și educative, fetițele adoră să adauge încă o carte în biblioteca lor. Contribuie la crearea obiceiului de lectură și dăruiește-i micuței cât mai multe cărți, cu fiecare ocazie.- Produse cosmetice pentru copii Parfumuri pe bază de apă și ingrediente naturale, cretă sau vopsea pentru păr, spumă colorată pentru baie și alte cosmetice pentru copii. Bineînțeles că siguranța primează, așa că asigură-te că produsele conțin doar ingrediente naturale, iar dacă este cazul, poți chiar să discuți cu mama fetiței în prealabil: unii părinți nu agreează aceste cadouri.

- Cadouri aprobate de cei mai mulți părinți Când cumperi cadouri pentru copii - ai rudelor sau prietenilor - te gândești și la părinți, dacă sunt de acord cu respectivele jucării. Iată cele mai frumoase jucării, asupra cărora își vor da și părinții acordul: trotinete și alte jucării pentru a face mișcare, lego, jucării din pluș (cu sau fără baterii), păpuși, jurnale și carnete frumos realizate, seturi pentru creații handmade, jocuri cu exerciții și utilizarea cuvintelor (table magnetice, diferite tăblițe cu activități).

Oricum, fetitele de 7 ani sunt topite dupa UNICORNI. Ai putea alege ceva cu aceasta tematica iubita de ele.
Așadar, pentru o fetiță de vârsta de 7 ani, opțiunile de cadouri de jocuri si jucării se extind:
Te rugăm să dai un rating recomandărilor văzute până acum în această secțiune.

Poate te mai interesează și:

Poți da mai departe acest articol dacă ți-a fost de folos.
RECOMANDĂRI DE CADOURI ȘI PE BLOG
12 Idei de cadouri in tendinte actuale pentru majorat - pentru fete si baieti
12 Idei de cadouri in tendinte actuale pentru majorat - pentru fete si baieti

Am selectat ceva si amuzant, insa si practic... noi zicem ca ne-am incadrat in toate cerintele. Oricum, cadoul perfect pentru majorat este cel prin care adolescentul...

citește
Modele noi de Rochii Albe elegante - scurte, trei sferturi sau lungi?
Modele noi de Rochii Albe elegante - scurte, trei sferturi sau lungi?

Toată iarna ai fost nevoită să porţi pantaloni sau blugi şi acum de abia aştepţi să îmbraci din nou rochiile albe preferate. Îţi dai seama îns...

citește
Rucsacuri si Ghiozdane scolare pentru adolescentii de liceu
Rucsacuri si Ghiozdane scolare pentru adolescentii de liceu

Inca putin pana la inceperea scolii si deja suntem cu gandul la un rucsac nou pentru acest an scolar. Cel actual e deja prea uzat, il ai oricum de mult prea mult timp si ...

citește
Află printre primii cele mai cool idei de cadouri
Vei primi un singur email pe săptămână de la care te poți dezabona oricând.