Cauti cadouri pentru copii de 8 ani, fetite? Jucarii si jocuri educative

26 vizitatori au notat acest articol cu:
La 8 ani, copiii evoluează constant și, aflându-se la jumătatea drumului de creștere, au dobândit deja abilități și au păreri proprii, bine argumentate. Atât fetițele, cât și băiețeii de 8 ani își doresc să aparțină unui grup, să aibă prieteni, să participe la cât mai multe activități, așa că pentru părinți una dintre preocupările esențiale devine ocuparea timpului liber cu activitățile către care copilul este atras în mod natural.

Jocuri și jucării pentru copiii de 8 ani: rolul lor în educație

Deși interesul lor este extins inclusiv la sarcinile zilnice de îndeplinit acasa (curățenia în cameră, ajutor oferit părinților), jucăriile, jocurile și cărțile reprezintă universul copiilor de 8 ani. Dar ce preferă fetițele de 8 ani? Dacă vrei să îi dăruiești unei fetițe de 8 ani un cadou, vrei ca jucăria aleasă să fie și în tendințe, să fie educativă și pe placul micuței. Iată cele mai populare idei de cadouri, anul acesta:
- Aparatură digitală Nu subestima niciodată rolul aparaturii electronice în viața copiilor. Familiarizarea de timpuriu cu telefonul, calculatorul și chiar cu arta fotografică înseamnă un punct în plus pentru dezvoltarea acestora: cameră digitală pentru copii (este disponibilă în design roz, pentru fetițele care preferă această nuanță), tabletă grafică, telefon, căști etc.

- Accesorii/Echipamente de sport Atât ustensilele, cât și accesoriile pentru practicarea unui sport contribuie la încurajarea micuței spre a face cât mai multă mișcare: mingi, rachete tenis, biciclete, trotinete.

- Seturi de înfrumusețare Sunt iubite de toate fetițele, fie că sunt destinate pictării pe față, colorării unghiilor, așa că poți alege un astfel de set, cu toate accesoriile incluse. Este important să verifici întotdeauna ingredientele din care sunt produse aceste cosmetice.- Seturi handmade, creative Trebuie să reții faptul că tot ce ține de pictură și creație va fi pe placul fetiței pentru care cauți cadou. Iar dacă știi că printre pasiunile acesteia se numără pictura, desenul, coloratul, alege un set complet cu accesoriilor, pentru a vedea cel mai mare zâmbet atunci când va primi cadoul.

- Cărți Poți alege dintre mai multe categorii de cărți: interactive, de povești, într-o limbă străină, în curând le va lectura pe toate!

Recomandari de carti pentru o fetita de 8 ani. Un cadou util pentru viitorul ei!

Te rugăm să dai un rating recomandărilor văzute până acum în această secțiune.

Poate te mai interesează și:

Poți da mai departe acest articol dacă ți-a fost de folos.
RECOMANDĂRI DE CADOURI ȘI PE BLOG
12 Idei de cadouri in tendinte actuale pentru majorat - pentru fete si baieti
12 Idei de cadouri in tendinte actuale pentru majorat - pentru fete si baieti

Am selectat ceva si amuzant, insa si practic... noi zicem ca ne-am incadrat in toate cerintele. Oricum, cadoul perfect pentru majorat este cel prin care adolescentul...

citește
Modele noi de Rochii Albe elegante - scurte, trei sferturi sau lungi?
Modele noi de Rochii Albe elegante - scurte, trei sferturi sau lungi?

Toată iarna ai fost nevoită să porţi pantaloni sau blugi şi acum de abia aştepţi să îmbraci din nou rochiile albe preferate. Îţi dai seama îns...

citește
Rucsacuri si Ghiozdane scolare pentru adolescentii de liceu
Rucsacuri si Ghiozdane scolare pentru adolescentii de liceu

Inca putin pana la inceperea scolii si deja suntem cu gandul la un rucsac nou pentru acest an scolar. Cel actual e deja prea uzat, il ai oricum de mult prea mult timp si ...

citește
Află printre primii cele mai cool idei de cadouri
Vei primi un singur email pe săptămână de la care te poți dezabona oricând.