CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Cadouri De Moș Nicolae Pentru Copii

Actualizat: 18 March, 2024 | Rating:

🎁 Sărbătorile de iarnă sunt un prilej bun de a face cadouri persoanelor la care ții. Este momentul să fii mai bun/ă. Cei mici adoră această perioadă pentru că urmează să primească o mulțime de cadouri, iar seria lor începe cu Cadouri de Moș Nicolae, pe 6 decembrie. Fiecare copil primește un cadou de la Moș Niculae dacă a fost cuminte, dacă nu a fost, va primi o nuielușă. Asta este tradiția și se păstrează și în prezent.

Coșuri cadou cu dulciuri pentru copii, de Moș Nicolae

Ce adoră cei mici cel mai mult să primească de sărbători? Dulciuri, bineînțeles. Oricare ar fi jucăria pe care doresc să o aibă, se uită mereu să vadă dacă alături au primit și ceva dulce. Un coș cadou cu dulciuri poate avea un efect foarte mare pentru pitici. Întrucât nu le vor mânca pe toate deodată, ei vor primi câte ceva în fiecare zi și vor fi foarte mulțumiți, timp îndelungat. În mod tradițional, Moș Nicolae aduce copiilor fructe și ceva dulce, poate și un mic joc, iar Moș Crăciun este cunoscut pentru darul acela mult râvnit din ultimele luni. Aceste amintiri se păstrează și după ce trec mulți, mulți ani, iar dulciurile copilăriei vor avea un farmec aparte întotdeauna.

Cărți pentru copii de Moș Nicolae, cu tematică de sărbători

Cărțile oferite cadou de Moș Nicolae reprezintă un motiv în plus pentru fericirea și bucuria copiilor, dar și a adulților. Oferă copilașilor cărți cu tematica de iarnă, povești cu Moș Crăciun, spiriduși, benzi desenate, cu abțibilduri pline de globuri și brăduți. Cărțile mereu vor fi binevenite pentru a fi oferite ca și dar, în special, pentru copii, pentru a-și dezvolta intelectul.

Jocuri și jucării cadou de Moș Nicolae pentru copii 3-10 ani

Moș Nicolae este o figură extrem de iubită de copiii din țara noastră încă de când a apărut datorită legendei sale. El a fost un om bun care a ajutat o familie de fete sărace cu bani pentru a nu se mărita silit. De atunci el vine în fiecare an în luna decembrie pe la casele copiilor și le aduce jucării și dulciuri. De aceea, este extrem de iubit de către copiii din toată țara și așteptat cu sufletul la gură în fiecare an. Dacă ai copii și vrei să le faci cadouri pe care să le adore, o idee ar fi să le oferi jocuri și jucării cadou Moș Nicolae. Vor fi cei mai fericiți să primească noi obiecte cu care să se joace toată ziua.

Puzzle pentru copii de Moș Nicolae și Crăciun, cu tematica de sărbători

Moș Nicolae se apropie cu pași repezi. Și pentru că vorbim despre luna cadourilor, iar aceasta este prima ocazie pentru a face un cadou cuiva drag, te poți orienta către un puzzle. Fie că este vorba despre un copil, un adolescent sau chiar un adult, puzzle-urile pot fi mereu apreciate. Te poți îndrepta către un puzzle cu piese mari și imagini simple pentru cei mici și către unul cu sute sau chiar mii de piese mici și imagini de o complexitate ridicată pentru adulți. Pentru un împătimit al genului, acest cadou interactiv va fi unul de bun augur pentru care îți va mulțumi în serile în care altfel s-ar plictisi.

Lego pentru copii de Moș Nicolae și Crăciun, cu tematica de sărbători

Când se apropie sărbătorile de iarnă, primii pentru care ne gândim să achiziționăm cadouri sunt cei mici. Un joc lego în tematica sezonului rece reprezintă o alegere foarte bună. Poți opta pentru figurine cu sania lui Moș Crăciun și renii lui, sau brăduți și oameni de zăpadă. Există pe piață o gamă variată de astfel de jocuri și tot ceea ce trebuie să faci este să alegi modelul dorit. Fii însă atent să adaptezi mărimea pieselor de lego la vârsta copilului pe care vrei să îl surprinzi. Dacă piesele sunt mult prea mici, copiii cu vârsta mai mică de 3 ani le pot înghiți accidental. Majoritatea informațiilor care îți sunt necesare le vei găsi pe cutie.

Jucării pentru bebeluși cadou de Moș Nicolae

Cadouri amuzante de Moș Nicolae pentru cei apropiați

Moș Nicolae ne oferă posibilitatea de a picura un strop de bucurie în sufletul celor apropiați. Alege să fii mai deosebit și optează pentru cadouri mai puțin obișnuite, de ce nu, chiar amuzante. Poate fi un tricou, hanorac sau cană cu un mesaj amuzant sau să reflecte o glumă din cercul vostru de prieteni și familie. O altă idee de cadou sunt seturile pentru familii sau cupluri, iar mesajele lor sunt mereu haioase. Puteți să căutați diverse lumânări parfumate sub formă de brioșe, brăduț, elf, steluțe sau ciorapi cu imprimeuri amuzante cu reni, oameni din turtă dulce, cu moșul sau ceva personalizat.

Haine de Crăciun pentru întreaga familie

Haine de Crăciun copii: body-uri, pijamale, rochițe sau cămăși

În perioada sărbătorilor de iarnă este foarte multă treabă de făcut, iar grijă îmbrăcăminții cu tematică de Crăciun nu face decât să adauge un strop de stres. Când vine vorba despre bebeluși sau copii mici oportunitatea de a-i îmbrăca tematic reprezintă o distracție prea mare pentru a fi ignorată. Copiii mai mari, preadolescenți, pot fi îmbrăcați după bunul lor plac, menținând magia sărbătorilor prin articole vestimentare smart și strălucitoare. Pentru ziua de Crăciun, poți opta chiar pentru două rânduri de haine pe care să le folosești, în prima parte a zilei și la cină festivă, pentru cea din urmă păstrând un stil mai formal.

(69 voturi)
Întrebări frecvente
Ce cadou să iau băiatului de Moș Nicolae?

De Moș Nicolae ar fi o tradiție excelentă de oferit cadou câteva dulciuri de diferite feluri, deoarece Moș Nicolae are grijă să îndulcească viața copiilor mici. Totuși, dacă nu vrei dulciuri, atunci poți alege o carte cu tematica de iarnă, un LEGO sezonier sau un puzzle potrivit vârstei.

Ce cadou să iau fetei de Moș Nicolae?

Pentru fetița ta ai putea lua chiar o sanie, pentru că Moș Nicolae vine cu friguri și zăpezi, astfel e timpul perfect de a ieși cu săniuș cu prietenii și de petrecut cât mai mult timp cu ei. Dacă vrei și un cadou simbolic, atunci o carte nouă despre Mos Crăciun sau un Puzzle cu tematica de iarnă sună chiar foarte bine.

Ce cadouri se oferă de Moș Nicolae?

Cu ocazia sărbătorii Moș Nicolae de obicei se oferă dulciuri (bomboane, ciocolată, acadele, biscuiți, jeleuri etc.), dar și fructe sau jucării de pluș simblolice de iarnă (reni, spiriduși, ursuleți, iepurați etc.). Păstrează jucăriile mari pentru ziua Crăciunului.

Cadouri Pentru Cele Mai Importante Sărbători
PașteReligioase8 martieDragobeteCrăciunHanukaValentine's Day